Esben Dalgaard deler før- og efterbillede: Næsten ikke til at kende

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Den sygdomsramte skuespiller har ikke haft et godt år. Og det har ført til store ændringer i hans udseende.

2021 har ikke været et sjovt år for Esben Dalgaard. Det hele kulminerede dog for skuespilleren i september.

Læs også

Melvins drøm går i opfyldelse: Nu løfter han sløret

I årets niende måned fik han nemlig at vide, at hans modermærkekræft var vendt tilbage. Ikke nok med det, fik han fortalt, at det var vendt tilbage i stadie fire.

Det betyder, at den 45-årige skuespiller har måtte acceptere, at han er ramt af uhelbredelig kræft. Selvom det var en hård omgang for ham, er det ikke alt, hvad 2021 bød på for ham.

Det har han selv gjort klart på Instagram, hvor han også har delt før- og efterbilleder. På de to billeder er det tydeligt at se, at 2021's mange prøvelser har sat sine spor på den berømte skuespiller.

"Vildt som et halvt år kan ændre alt! Cancer, blodprop, tinitus, hvidt hår osv. WTF altså," skriver han i sit opslag på det sociale medie.

Foto: Instagram

Han benytter dog også lejligheden til at komme med en positiv nyhed. Han skriver nemlig, at han har fået energien tilbage. Det har ført til, at han nu er klar til at starte sin rejse tilbage mod sit gamle jeg.

"Men! Energien er tilbage. Så jeg starter stille og roligt rejsen tilbage til 'Den Mig Jeg Savner'. For det gør jeg faktisk. Jeg savner mig. Og det er en enormt smertefuld følelse. Som måske er svær at forstå?! Men voldsom! Voldsomt voldsom," lyder det fra Esben Dalgaard.

I sit opslag fortæller han dog også, at han ikke gør sig nogen forhåbninger om, at han kan vende 100% tilbage til udgangspunktet. Det vil ikke være muligt for ham at gøre med det, som han desværre har med sig i bagagen.

"Jeg gør mig ikke naive forhåbninger om, at vende 100% tilbage til udgangspunktet. Og det er nok heller ikke fordelagtigt," skriver skuespilleren på Instagram, hvilket han følger op med:

"For der har været meget positivt at drage med fra lortet. Og vil man, vil man virkelig, så er der ALTID dét. Noget positivt at drage med!

Jeg starter turen. Nu. Og glæder mig til hvert skridt," runder han opslaget af.

Læs også

Svensk by kan få nyt navn: Beboere bliver hele tiden er blevet censureret

 

Dagens Gossip