Frustreret Line Baun Danielsen: "Luk nu op, Mette"

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Det er en frustreret Line Baun Danielsen, der på sin blog lufter sine tanker.

“Jeg hænger med corona-næbbet.”

Sådan starter den tidligere tv-vært Line Baun Danielsen et indlæg på sin blog. 

Læs også

Line Baun Danielsen er i chok: “Du har min fulde opbakning”

“Jeg sidder dagligt og kigger på smittetallet, som var det min lotto-kupon, jeg skulle tjekke. Jeg jubler, når det er under 0,465 procent, og de små elever kan sendes i skole. Og jeg holder vejret, når eksperter og økonomer forsigtigt pipper om et ’luk op’. Jeg tør godt råbe det højt: Mette, luk nu op!”, skriver Line Baun Danielsen tydeligt frustreret.

Hvis ikke samfundet snart åbnes igen, så kan det måske få konsekvenser i form af coronadrab og coronaselvmord, konstaterer Line Baun. 

I forbindelse med et besøg på Allerslev Skole i Lejre i mandags, slog Mette Frederiksen fast, at en genåbning af samfundet ikke venter lige om hjørnet. 

“Selvom tallene ser gode ud på overfladen, ligger den britiske variant og ulmer. Derfor kan vi ikke lave en større genåbning, selvom vi gerne vil det,” udtalte landets statsminister.

Forstår det ikke

Men den prioritering forstår Line Baun Danielsen ikke. I sin blogindlæg refererer hun til en artikel i Berlingske, hvor eksperter lægger vægt på, at samfundet ikke kan tåle flere nedlukninger. Vi bliver nødt til at se coronaen som en alvorlig, men almindelig del af vores hverdag, siger flere eksperter til avisen. 

Line Baun Danielsen har et forslag til, hvordan smittetallet, trods en åbning af samfundet, kunne bringes endnu længere ned. 

“Hvis vi ALLE lod os teste en gang om ugen. Hvis alle overholdt reglerne om afstand og kun én person afsted i supermarkedet, eller i køen til bageren, fiskehandleren eller slagteren. Hvis alle overholdt forsamlingsbegrænsningen, så ville smittetallet nok kunne bringes endnu længere ned,” skriver hun på sin blog. 

Du kan læse hele indlægget på Line Baun Danielsens blog her. 

Læs også

Mette Frederiksen afviser

 

 

 

Dagens Gossip