Harry og Meghan modtager kritik for fødselsdagsbillede: "Jeg forstår det bare ikke"

Foto: Sussexroyal

Prins Harry og Meghan Markle fejrede for nylig deres søn Archies anden fødselsdag, men kongelige eksperter har udtrykt forbløffelse over måden de gjorde det.

Det er i løbet af de sidste mange måneder sket rigtig meget for Prins Harry og hustru Meghan Markle, og langt fra alt har været positive oplevelser. En besynderlig og på mange måder mystisk og uafklaret konflikt mellem parret og den britiske royale familie, må uden tvivl til tider have taget hårdt på parret.

Læs også

Fanget i kløft i 6 dage: Måtte drikke urin og skære sin arm af

Derfor må det også være rart for parret, når det ikke er konflikten, men i stedet de positive nyheder der fokuseres på. Som eksempelvis deres søn Archies anden års fødselsdag.

For at markere lejligheden offentliggjorde de et nyt billede af den toårige, der stod med ryggen til kameraet og holdt fast i et stort sæt balloner.

Nogle kongelige fans var dog skuffede over, at de ikke var i stand til at se hans ansigt og ikke har haft et klart billede af den lille purk, siden familien flyttede fra Storbritannien til Californien.

Parret har påpeget, at siden de trådte tilbage som ledende medlemmer af den kongelige familie sidste år, er der ikke blevet delt klare og tydelige billeder af Archies ansigt.

I en analyse af det senest offentliggjorte fotografi, siger ekspert i den britiske kongefamilie Russell Meyers til Daily Star:

"Jeg ved ikke, hvad jeg skal tænke, hvis du forsøger at beskytte dit barns privatliv, og de er ikke medlemmer af den kongelige familie, hvorfor er det så du deler et billede af Archie på hans fødselsdag?” - siger han og tilføjer: “Jeg forstår det bare ikke”

Han forklarede videre: "Det er det kongelige er det ikke? Hvis du vil lægge billeder af børnene ud på deres fødselsdage, er det virkelig accepteret, og masser af kongelige fans venter på disse øjeblikke. Så hvorfor tage et billede af bagsiden af dit barns hoved?" - siger han og tilføjer: 

"Jeg forstår det bare ikke"

Spliden mellem parret og kongefamilien har skabt stor debat i England, og mange af kongehusets mere konservative støtter, er ikke just begejstret for parrets afsked, mens andre ser noget mildere på hele situationen.

Derfor forsvarede Daily Stars Ann Gripper også parret: "Jeg tror, at mange berømtheder gør det, hvis du tænker på, hvordan berømtheder annoncerer, at de har fået et barn, deler de ikke et billede af barnets ansigt, fordi de ønsker, at barnet skal beskyttes, men de deler i stedet et billede af barnet, der holder deres lillefinger."

"De har klart besluttet, at der er en interesse i Archie folk bekymrer sig om Archie og der er folk, der ønsker at fejre ham og hans fødselsdag. Vi kan bruge det til at have en positiv effekt på verden, uden at det skader ham'."

Meghan og Harry opfordrede folk til at donere til at støtte Covid-19 vaccine organisationer til at dække omkostningerne ved en dosis for en person i nød som en del af deres fødselsdag besked.

De skrev på deres Archewell Foundation hjemmeside: "Vi kan ikke tænke på en mere resonant måde at ære vores søns fødselsdag.Hvis vi alle dukker op, med medfølelse for dem, vi begge kender og ikke kender, kan vi have en dybtgående indvirkning. Selv et lille bidrag kan have en bølgeeffekt."

Læs også

Et dyrt show: Elon Musk mister over 20 milliarder dollars efter tv-optræden