Helle Thorning måtte tage homo-snak med døtrene over middagsbordet

Foto: Shutterstock.com

Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt var sammen med manden Stephen Kinnock nødt til at tale med døtrene om rygterne om gemalens seksualitet.

Den 54-årige statsminister Helle Thorning-Schmidt var nødt til at handle, da der florerede rygter om, at hendes mand Stephen Kinnock var homoseksuel. Det gjorde hun ved at fortælle døtrene om de vedvarende rygter.

Læs også

Martin Jensen er single: Forlovelsen er brudt

Det har hun selv afsløret i podcaster 'Fårking Far', som 38-årige Mattias Hundebøll står bag, skriver SE og HØR

I denne podcast har hun åbnet op omkring de konsekvenser, der fulgte med, da der i forbindelse med hendes skattesag begyndte at florere rygter om, at hendes ægtemand var homoseksuel. 

Helle Thorning fortæller hun i podcasten, at deres parforhold og familiebånd er blevet stærkere af de mange ting, de er gået igennem sammen. Her fremhæver hun blandt andet rygterne om, at hendes mand var homoseksuel.  

"Det var jo noget, vi var nødt til at sætte os ned og tale om over aftensmaden," fortæller den tidligere statsminister i podcasten. 

Til trods for, at det sandsynligvis har været noget atypisk at skulle have en sådan samtale med sine børn, er det også noget, der er kommet noget godt ud af. Det gør hun selv klart i podcasten med Mattias Hundebøll. 

"Det, at man er nødt til at komme sådan nogle ting igennem, kan også gøre ens familieenhed stærkere," fortæller hun ifølge SE og HØR. 

Ganske få år efter, at familien havde en samtale om rygterne om Stephens seksualitet, havde de en ny snak om emnet. Denne gang var det dog som følge af, at deres ene datter, Camilla, fortalte sine forældre, at hun var lesbisk. 

Ifølge Helle Thorning måtte hun 'lige trække vejret ind', da hun fik at vide af sin ældste datter, at hun hellere ville være kærester med piger end med drenge.

Læs også

To børn har mistet livet i alvorlig brand

I podcasten understreger hun dog, at hun synes, at det er fedt, at begge hendes døtre står ved, hvem de er. Hun fortæller, at hun er stolt af, at de har fundet deres egen identitet.