Kvindelig komiker raser over TV2-program hvor komiker taler ud om krænkelser: Aldeles uansvarligt

Foto: Martin Rosenauer/Ritzau Scanpix / Sannesoendergaard.dk

Hun langer ud efter TV2-programmet, som hun kalder aldeles uansvarligt.

Den danske komiker Sanne Søndergaard er bestemt ikke tilfreds med TV2-programmet 'Alex undskylder dick pics', hvor komiker Alex Thelander fortæller åbent om sin pornoafhængighed og at have sendt såkaldte dick-picks til adskillige kvinder.

Læs også

Økseulykke sendte far og søn ud af 'Alene i Vildmarken' - Så galt gik det med hånden

Sanne Søndergaard mener, at det er uansvarligt af TV2, at de har ladet Thelanders version af begivenhederne stå uimodsagt. Det skriver hun i et opslag på Facebook. 

Her skriver hun også, at hun har viden om, at der ikke blot er tale om 'uønskede pikbilleder', som det er blevet beskrevet som af Alex Thelander i en artikel på TV2.dk

Derimod er der tale om krænkelser af en helt anden karakter, end Thelander selv fortæller. Ifølge Sanne Søndergaard er der tale om adskillige billeder og videoer. Derudover skulle han også have sendt 'en hob af indladende/halvtruende beskeder', som hun viser skærmbilleder af i sit opslag på Facebook. 

Endvidere afslører hun, at hun er blevet kontaktet af seks kvinder, som har været udsat for chikane og krænkelser fra Alex Thelander. Alle seks piger var under 20 år, og på tidspunktet var de 'nye i miljøet i og omkring comedybranchen', skriver hun. 

I TV2-programmet udtaler Thelander, at der var tale om tilfældige kvinder. Det mener Sanne Søndergaard ikke er sandt. Hun skriver, at han kendte dem, og at han vidste, at de var i en sårbar position, da de ikke ville 'være i stand til at kalde ham ud'. 

Vidste ikke, hvad de skulle gøre

Sanne Søndergaard skriver også i sit Facebook-opslag, at kvinderne ikke vidste, hvad de skulle gøre. Én af dem har fortalt, at hun ikke havde så mange erfaringer med mænd, hvorfor hun troede, at det var ganske normalt. 

En anden har fortalt Søndergaard, at Thelander var delvist skyld i, at hun besluttede sig for at stoppe med at lave stand-up. Ingen af dem gjorde noget, da de ikke vidste, hvad de skulle gøre – eller at de ikke var ene om at være blevet chikaneret og krænket. 

Alle seks kvinder er kede af, at programmet er blevet lavet. I programmet fortæller Thelander, at han 'vil være en del af løsningen'. Ifølge Søndergaard, er det dog ikke sandt: 

"Men han har aldrig givet en fuck for kvindernes behov og grænser. Og det gør han tydeligvis stadig ikke," skriver hun. 

Det er dog ikke blot Thelander, hun langer ud efter. Hun langer også efter ud efter TV2, da hun mener, at de har ladet Thelander styre historien. 

Blandt andet har journalisterne kun kontaktet en enkelt af de kvinder, som hun har ført fra. Her skulle de, ifølge Sanne Søndergaard, have presset hende til at lade Thelander undskylde til hende på kamera, hvilket hun afslog, da hun var bange for, hvordan de ville klippe hende.

Læs også

Delte billede af en brændende dukke af statsministeren: Nu er der nyt i sagen

"Det her er så langt over grænsen for ansvarlig journalistik. Jeg er rystet," skriver Sander Søndergaard til sidst i sit opslag. 

 

Dagens Gossip