Nu viser Caroline Wozniacki sin gravide mave frem

Foto: Shutterstock

For første gang viser Caroline Wozniacki sin gravide mave frem.

Om en måneds tid skal danske Caroline Wozniacki og ægtemanden, tidligere NBA-spiller David Lee, være forældre til en lille pige. 

Læs også

Dansk radiovært ramt af tragedie: Nyfødt datter mister livet

30-årige Wozniacki er nemlig otte måneder henne i sin graviditet, men til trods for de mange måneders graviditet, har det været sparsomt med antallet af billeder, hun har delt på de sociale medier. 

Torsdag har hun dog delt et billede, hvor hun giver frit udsyn til babybulen. Til billedet har hun skrevet 'Bumping alon'. 

Det er dog kun den tidligere tennisstjerne selv, der har holdt igen med at dele billeder af babybulen. Hendes ægtemand, David Lee, delte for et par uger siden et billede, hvor man i hvert fald ikke var i tvivl om, at hun er gravid. 

"Hvis det her er, hvordan det føles at blive ældre, så bare kom an," har han skrevet i teksten til sit billede, der viser, at han holder om sin gravide kone. 

Efterfølgende har man kunne læse, at den danske stjernes fans har været meget nysgerrige efter at få et kig til babybulen. De har måtte vente i mange måneder, men nu har hun endelig delt et billede, hvor det tydeligt kan ses, at hun er højgravid. 

 

Tilbage i februar offentliggjorde den 30-årige Caroline Wozniacki, at hun var gravid, og at hun ventede sit første barn sammen med David Lee. Den tidligere NBA-spiller delte desuden også den gode nyhed. Begge tidligere sportsstjerne brugte Instagram til at offentliggøre nyheden. 

"Vi kan ikke vente med at møde vores pige til juni," skrev Caroline Wozniacki til sit billede, og da hun skal føde i juni, er der ikke lang tid til, at hun skal føde.

Læs også

Mette Frederiksen fik en uventet hånd: Hvis du læser med, så tak

Caroline Wozniacki og David Lee blev gift ved et stort bryllup i Italien i 2019. Det skete fire år efter, at de havde mødt hinanden for første gang, hvilket skete i 2015.