Silas Holst erkender: 'Én af de mest skamfulde ting'

Foto: Birgitte Carol Heiberg/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Den kendte danser og skuespiller, at det er 'én af de mest skamfulde ting', han har været nødt til at fortælle.

Silas Holst, der blandt andet er kendt fra TV 2-programmet 'Vild med dans', er en del af en sand regnbuefamilie bestående af to fædre og en mor.

Læs også

Eva Jin begejstrer: 'Det er vist aldrig sket før'

Han og eksmanden Johannes Nymark har nemlig to børn med Louise Mahnkopf, som er nær veninde til Silas Holst. Derfor havde han også stor skyldfølelse, da han i 2017 måtte fortælle hende, at han og Johannes Nymark skulle skilles.

Det fortæller han åbent om i Radio 4-programmet 'Under nålen' ifølge BILLED-BLADET.

Den kendte danser har været venner med Louise Mahnkopf siden gymnasiet. Deres nære venskab har udviklet sig til, at hun i dag er mor til Silas’ to børn Maggie My på seks år og Bob Jones på fire år.

Af denne årsag var det også med en stor skyldfølelse, at han i 2017 måtte overbringe hende nyheden om, at han skulle skilles fra sin mand Johannes Nymark.

"Én af de mest skamfulde ting jeg skulle indrømme, da jeg blev skilt, var faktisk, at jeg var enormt ked af, at jeg havde skuffet hende. Det fyldte faktisk virkelig meget hos mig. For hun havde sagt ja til at få børn med os, og nu havde Johannes og jeg taget en beslutning, og hun havde ikke noget at skulle have sagt," fortæller Silas Holst i 'Under nålen'.

Heldigvis blev der taget godt imod Silas Holst og Johannes Nymarks beslutning om at blive skilt, hvilket naturligvis var til stor lettelse for danseren.

"Hun satte sig ikke ned og græd, men hun tog også bare en ja-hat på, og så gik vi i gang med at finde ud af, hvad fanden gør vi," siger han også i radioprogrammet.

Læs også

Kit udtalte sig om Mai Manniche: Nu har hun modtaget en regning på 37.500 kroner

Ifølge BILLED-BLADET bor familien fortsat sammen, til trods for, at både Silas Holst og Johannes Nymark har fået nye kærester.