Bageri deler foto af lyserød kage på Facebook: Brugerne flipper ud, da de ser den

Foto: Nadia Cakes/Facebook

Et amerikansk konditori har fået massiv opmærksomhed på Facebook den sidste uge, efter de delte et billede af en lyserød kage, som får brugerne til at tænke frække tanker.

Sidste lørdag delte det amerikanske konditori Nadia Cakes et billede af en lyserød kage på Facebook, som har fået temmelig meget opmærsomhed på det sociale medie den sidste uges tid. 

Kagen forestiller en såkaldt geode - en hulrumsdannelse i sten med vægge dækket af krystaller. Men der er tilsyneladende mange, hvis tanker bliver ledt i frækkere baner, når de ser på den glimtende kage.

Det skriver britiske Mirror.

Læs også

Jonas var i IKEA med familien, da han opdagede noget bizart i børneafdelingen

Siden billedet af kagen blev delt på Facebook, har det nemlig fået mere end 7.700 reaktioner, 15.300 delinger og 5.600 kommentarer fra facebookbrugere, hvoraf mange får lumre associationer, når de kigger på det feminine bagværk:

- Den er faktisk ret smuk. Du ved, af en vagina-kage at være, skriver en bruger, mens en anden stemmer i:

- Jeg dør. Min niece spurgte, om hun måtte se den. Min svigerinde var ikke glad, da jeg spurgte, om hun ville have denne her kage til sin fødselsdag. Hun er tre år gammel.

Andre facebookbrugere har dog knap så beskidte tanker og ser slet ikke en vagina, når de kigger på kagen:

- Jeg synes, den er smuk. Jeg arbejder med fødsler, og jeg ser ikke en vagina. Primært fordi, hvis din vagina så sådan ud, så ville du have problemer, skriver en bruger.

- Seriøst, sådan ser min overhovedet ikke ud. Ingen pink cylinder. Ingen krystaller. Ingen guldkant. Hvad fanden?!, lyder det fra en anden.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Nadia Cakes har taget den store opmærksomhed med ophøjet ro og laver sjov i kommentarfeltet til stor fornøjelse for de mange facebookbrugere, der deltager i vagina-kage-diskussionen:

- På bestyrelsesmødet mandag: Tjah, vi har endnu engang undervurderet vores kunders evne til at se kønsorganer i vores bagværk. Lad os droppe den nuttede champignon-kage, som vi havde planlagt, lyder det i et svar fra Nadia Cakes, der har fået intet mindre end 16.000 reaktioner.

Syv børn bliver fotograferet på stranden - 10 år senere spotter hun en vanvittig detalje

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip