Nadia-Shila afslører: Derfor røg min kæreste i fængsel

Foto: Discovery

'De unge mødre'-deltageren Nadia-Shilas kæreste Jeremy afsonede en fængselsstraf, mens hun ventede deres lille datter Hope. Nu fortæller Nadia-Shila, hvad det var, Jeremy sad inde for.

I ugens afsnit af realityserien 'De unge mødre' kan seerne følge Nadia-Shila, som er taget til den amerikanske storby San Fransico for at slå sig ned med kæresten Jeremy. 

Men inden den unge mor nåede så langt, var hun igennem en meget svær periode.

Sidste sommer - i slutningen af juni måned - røg Jeremy nemlig i fængsel. Her afsonede han sin straf i 50 dage, mens gravide Nadia-Shila boede alene på gaden.

Læs også

Ung mor hjemløs i USA: Nu har Nadia Shila født en lille pige

Jeremys dom var egentlig betinget, men da han ikke fulgte retningslinjerne, så situationen pludselig anderledes ud:

- Jeremy han havde fået en betinget dom på noget partnervold. Og han skulle så have gået i noget Anger Management, og det gjorde han så ikke. Så de så det som, at han ikke fulgte vilkårene for den betingede dom, han havde fået. Og det var så det, han røg ind og sidde på, fortæller Nadia-Shila.

Det var en utryg periode for ‘De unge mødre’-deltageren, som ikke brød sig om at sove uden sin kæreste:

Læs også

Nadia Shila taler ud om tiggeri med nyfødt datter: ‘Det er helt forkert’

- Da Jeremy var i fængsel, der havde jeg blandt andet kniv og peberspray på mig inde i teltet. Også fordi, folk fandt meget hurtigt ud af, at han ikke var der mere. Og man bliver meget hurtigt et meget nemt offer, når man som kvinde er alene ude på gaden, fortæller Nadia-Shila.

Nadia-Shila slog for alvor sit navn fast, da det kom frem, hvordan hun var flygtet til USA efter at være blevet tiltalt for bedrageri for en kvart million kroner i Danmark.

Med sig havde Nadia-Shila sin mor og sønnen Kyle. Han endte dog med at blive tvangsfjernet af de amerikanske myndigheder og sendt hjem til sin far i Danmark.

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

Nadia-Shila og moderen Heidi blev i Los Angeles, hvor de levede som hjemløse. Her mødte Nadia-Shila HIV-smittede Jeremy, som er far til hendes lille datter.

Datteren Hope kom til verden sidst i januar. Ved fødslen vejede den lille pige 4.700 gram og var 52 centimeter lang. Nadia-Shila og Hope er begge blevet testet for HIV, og ingen af dem er smittet. 

For ganske nylig flyttede den lille familie i lejlighed. Nadia-Shila har da også givet udtryk for, at der skulle ske nogle markante ændringer, når datteren kom til verden:

Læs også

Linse løfter sløret for vildt karriereskift: 'Jeg har simpelthen taget springet og gjort det'

- Før Hope kom, gik vi jo ud og panhandlede (amerikansk udtryk for tiggeri.) og fik til fornøjelser og mad den vej igennem, men med Hope synes jeg simpelthen bare, at det er forkert. Jeg vil ikke bruge min datter til at skrabe penge sammen, så hvis vi bliver desperate, må vi ty til organisationer, hvor vi kan få gavekort etc., skriver Nadia-Shila i et indlæg på sin blog og tilføjer:

- Det er selvfølgelig vildt frustrerende at være “fattig”, men omvendt ved jeg, at økonomien stille og roligt nok skal gå i orden, og Hope er jo i og for sig ligeglad, så længe hendes behov bliver dækket med mad, bleer, tøj og kærlighed, og så må forældrene jo lide lidt.

Hør Nadia-Shila fortælle om Jeremys fængselsdom i videoen herunder og se resten af afsnittet, når 'De unge mødre' har sæsonpremiere tirsdag klokken 20.00 på Kanal 4.

Højgravide Nadia Shila har gode nyheder: ‘Det er super dejligt’

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip