Linse Kessler forfølger gammel drøm i Spanien: Dette betyder det for 'Familien fra Bryggen'

Linse flytter til Costa del Sol for at åbne sit eget 'bed and breakfast'.

Da Linse Kessler i går afslørede, at hun har tænkt sig at flytte permanent til Spanien, fik det straks fans til at spørge om, hvad det betyder for tv-programmets fremtid.

Islands Brygges nok mest kendte beboer Linse Kessler smed en bombe i går, da hun løftede sløret for sine vilde fremtidsplaner i udlandet.

Linse Kessler afslørede i en video på Facebook, at hun har tænkt sig at rykke teltpælene op og flytte til Spanien, hvor hun vil åbne sit helt eget 'bed and breakfast' i landsbyen Mijas på Costa del Sol.

- Har vi ikke alle sammen på et eller andet tidspunkt i livet tænkt: 'Hold kæft, hvor kunne jeg godt tænke mig at bo i et varmt, dejligt land? Måske arbejde?' Jeg har gjort det nu. Jeg har simpelthen taget springet og gjort det. Og her, der åbner jeg Linses Bed & Breakfast. Velkommen, siger Linse Kessler i videoen på Facebook.

Men afsløringen af det vilde karriereskift gav straks anledning til et stort spørgsmål fra de mange fans af realityshowet. For hvad skal der ske med programmet 'Familien fra Bryggen', hvis Linse Kessler fremover har travlt med at drive hotel i Spanien?

Læs også

Linse deler billede af ny opsigtsvækkende tatovering, der fylder hele halsen: 'Det skider jeg på'

Ifølge Realityportalen er der heldigvis ikke grund til at frygte, at det nye projekt går ud over den populære TV3-serie, som lige nu er sat på pause på ubestemt tid.

TV3's programdirektør Kenneth Kristensen lover, at tv-serien fortsætter. 

- Vi har løbende været i tæt dialog med Linse Kessler og bifalder beslutningen, som ikke kommer til at få betydning for ’Familien fra Bryggen’. Lige nu har vi en optagepause, der har været undervejs i et stykke tid. De har kørt på uafbrudt i de 12 sæsoner, de har lavet. Der har været behov for lige at trække vejret, men der kommer mere ‘Familien fra Bryggen’, siger han til Realityportalen.

Han tilføjer, at programmet kommer til at beholde sit navn, selvom Geggo og Linse er flyttet væk Bryggen. Geggo og Cengiz flyttede til Dragør sidste år, og Linse Kessler har fremover adresse i solrige Costa del Sol.

Kenneth Kristensen siger, at Linse, Geggo, Cengiz og Alba altid vil være 'Familien fra Bryggen', uanset hvor de befinder sig, og hvad de laver. Man kan ikke tage Islands Brygge ud familien, og derfor skal realityserien naturligvis beholde sit navn, understreger han.

Læs også

Linse deler afslørende billede efter operation: 'Jeg skal holde mig i ro'

- Mange vil nok tænke, hvordan jeg kan rejse fra min familie, og det har også været svært, men de kan hurtigt flyve herned og komme lige så tit de vil, og heldigvis har vi jo Facetime, som vi bruger hver dag, forklarede Linse Kessler i går i forbindelse med afsløringen af sine flytteplaner.

Hun har selvfølgelig taget sine elskede hunde med sig. 

TV3 kan endnu ikke sige noget om, hvornår programmet vender tilbage til skærmen, men fans kan godt forvente, at de kommer til at følge Linse Kesslers 'bed and breakfast'-projekt på nærmeste hånd. 

Se videoen herunder, hvor Linse Kessler løfter sløret for sine planer, som hun har drømt om at udlevede, siden hun var i 20'erne.

Linse i chok over Lebbe-Lone: ‘Jeg er smækfornærmet’

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip