11-årig pige udsat for ubehagelig oplevelse: Nu beder politiet om danskernes hjælp

Skrevet af Kamille Isaksen

17 uger siden

|

18/01/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter den skræmmende episode efterlyser politiet nu vidner, som kan hjælpe dem i eftersøgningen.

Dagens topnyheder

I Valsgård, en lille by nordøst for Hobro, er lokalsamfundet rystet over en foruroligende hændelse, hvor en ukendt mand blottede sig for en 11-årig pige. Denne hændelse, der fandt sted i går, den 17. januar 2024, har udløst en intens efterforskning fra Nordjyllands Politi, ledet af efterforskningsleder og politikommissær Mikkel Brügmann.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse

Pigen, som var på vej hjem fra Valsgård Skole, oplevede den skræmmende episode, da hun gik gennem en tunnel under Valsgaardvej/Hovedgaden. "Og lige efter, at hun havde passeret tunnelen, blev hun antastet af en mand, der talte til hende – og i forbindelse hermed blottede han sit lem," forklarer Mikkel Brügmann. Takket være pigens snarrådighed undgik hun yderligere fare ved straks at løbe fra stedet.

Selvom pigen slap uskadt fra mødet, understreger politikommissær Brügmann alvoren i situationen: "Pigen kom altså ikke til skade eller led fysisk overlast, men hun og hendes forældre er naturligvis chokerede over det passerede." 

Politiet har iværksat en omfattende efterforskning for at finde frem til gerningsmanden, som pigen har beskrevet som en lys i huden, dansktalende mand i alderen 25-40 år, klædt i mørkt tøj.

For at styrke efterforskningen appellerer politiet til offentligheden om hjælp. "Derfor rækker vi også nu ud til offentligheden i håb om, at der er nogen vidner, der har set noget – eller som har nogle andre oplysninger i sagen, der kan bidrage til, at vi får identificeret den formodede gerningsmand," tilføjer Brügmann.

Politiet har også øget deres tilstedeværelse i området og er i løbende dialog med Valsgård Skole. 

Afslutningsvis opfordrer Brügmann borgerne til at kontakte politiet med eventuelle observationer, store som små: "Ring hellere en gang for meget end en for lidt. Selv små observationer kan have stor betydning."