156 bilister fanget i fartkontroller på Sjælland

Holger Madsen

|

09/11/2011

Dagens topnyheder

På Sjælland kan 156 bilister nu se frem til et brev fra politiet med enten en bøde eller en betinget frakendelse af kørekortet. Det sker efter en stribe fartkontroller, hvor bilisterne kørte alt for hutigt. En af politiets fotovogne fra den automatiske trafikkontrol stod tirsdag på Moltkesvej ved Bregentved Gods, hvor der er hastighedsbegrænsning på 60 km/t.

Det var der 34 ud af 120, der ikke overholdt, og ni kørte så hurtigt, at de risikerer et klip i kørekortet. Højeste hastighed blev målt til 109 km/t. Og senere fortsatte målingen på Ringstedvej i Haslev. Her må man højst køre 80 km/t, men det var der 23 ud af 75, der ikke overholdt. Den højeste hastighed var ikke mindre end 130 km/t. Fire kørte så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet. Fotovognen var også på arbejde på Slagelsevej i Næstved. Her er den højest tilladte hastighed 50 km/t. 229 køretøjer blev kontrolleret og af dem blev 76 målt til at køre for hurtigt. Af dem skal 16 regne med et klip i kørekortet, mens fire står til en betinget frakendelse. Højeste hastighed blev målt til 90 km/t.

Lidt senere holdt målevognen på Ny Præstøvej i Næstved. Her er den højest tilladte hastighed 80 km/t. 602 køretøjer blev kontrolleret og af dem blev 23 målt til at køre for hurtigt. Højeste hastighed blev målt til 108 km/t. Så let nu foden fra speederen.