16-årig pige blev forsøgt kidnappet i dansk by: Nu bryder moren tavsheden

Skrevet af Kamille Isaksen

9 uger siden

|

15/03/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter den skræmmende episode har moren nu sat ord på det hele.

Dagens topnyheder

Samtlige borgere i Skjern-kommune fik sig noget af et chok, da de hørte, at en 16-årig pige blev forsøgt kidnappet i byen torsdag aften.

Den 16-årige pige blev pludselig konfronteret og grebet af en ukendt mand, hvilket har udløst en intens eftersøgning og efterlysning af vidner af Midt- og Vestjyllands Politi. 

Det skriver TV Midtvest

Hændelsen, der fandt sted på Lindealle torsdag aften, blev afbrudt af en tilfældigt forbigående bil, hvilket muliggjorde pigens flugt.

“Der kommer en mand hen til hende, som hiver fat i hendes arm og forsøger at trække hende med sig. Så kommer der en bil kørende forbi tilfældigt, og så får hun revet sig fri og løber derfra”, forklarer vagtchef Lars Even fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Omkring klokken 20.16 blev den unge pige stoppet af manden, der forsøgte at trække hende med sig.

Politiet har iværksat en omfattende eftersøgning efter gerningsmanden og opfordrer nu vidner, der har været i området eller som har oplysninger, til at træde frem. Indtil videre har ingen meldt sig med afgørende informationer, hvilket øger behovet for offentlighedens hjælp.

Beskrivelse af gerningsmanden

Gerningsmanden beskrives som dansk af udseende, mellem 20 og 35 år, med en højde på 170-180 centimeter og en almindelig kropsbygning. Han var iført en sort hættetrøje og muligvis briller på gerningstidspunktet. 

Moren bryder tavsheden

Efter den skræmmende episode har TV Midtvest været i kontakt med den 16-åriges mor, som tydeligvis er chokeret over episoden.

Selvom datteren slap uden fysiske skader, er det en episode, som både har rystet hende og hele familien: “Man ved ikke, hvad der kunne være sket," siger hun.

Det er tydeligt, at moren, den 16-årige og resten af lokalbefolkningen er yderst påvirket af situationen. 

Politiet er stadig på udkig efter gerningsmanden og modtager alle tip fra befolkningen med åbne arme.