17-årig fik skræmmende sigtelser efter 13-årig pige blev fundet dræbt: Nu har politiet gjort nyt fund

Skrevet af Kamille Isaksen

9 uger siden

|

14/03/2024
Foto: Presse-fotos.dk
Politiet har gjort et nyt fund i sagen om den 13-årige pige fra Hjallerup.

Dagens topnyheder

Mandag aften klokken 22:10 modtog politiet et alarmerende opkald, som endte med at sende chokbølger ud over hele Danmark. 

Et nyt spor er dukket op i den tragiske sag om en 13-årig pige, der blev fundet livløs i Hjallerup. I kølvandet på opdagelsen af den unge piges krop nær byens fjernvarmeværk, har politiets efterforskning ført til fundet af et par handsker på gerningsstedet, som nu er sendt til yderligere analyse i håbet om, at de kan kaste lys over sagen.

Det skriver lokalmediet TV 2 Nord.

Denne udvikling kommer efter en intens eftersøgning og teknisk undersøgelse i området, hvor den 13-årige blev fundet mandag aften, alvorligt skadet og senere erklæret død. Mediet rapporterer, at politiets teknikere forlod stedet kort efter fundet af handskerne, hvilket antyder, at dette spor kan være afgørende for efterforskningen.

I timerne efter opdagelsen af den unge pige, blev to teenagere, en 17-årig dreng og en 13-årig pige, anholdt i forbindelse med sagen. Den 13-årige pige blev dog senere løsladt uden anklager, mens den 17-årige dreng nu står over for alvorlige anklager om drab og voldtægt. Under et grundlovsforhør erkendte han vold med døden til følge, men nægtede sig skyldig i de øvrige anklager. Han er nu varetægtsfængslet i fire uger, mens efterforskningen fortsætter.

Denne sag har ikke kun rystet lokalsamfundet i Hjallerup, men hele Danmark, og efterlader mange spørgsmål om, hvad der præcist skete den skæbnesvangre aften. Med fundet af handskerne håber politiet nu på at komme et skridt nærmere på at løse denne hjerteskærende sag.