42-årig bag tremmer for at slå to politibetjente

Det er en rigtig dum idé at begynde at tæve politiet. Det har en 42-årig mand fra Sorø måttet erkende. Han røg direkte i fængsel, mens de to politibetjente, han slog løs på, kørte til skadestuen for at blive tilset af en læge.

Vagtchef hos Sydsjællands og Lollands-Falsters Politi, Henrik Karlsen, oplyser, at episoden fandt sted klokken 03.10 natten til lørdag ved Langes Gård i Slagelse.

- Den 42-årige mand er ved at komme op at slås med en anden person, og det ser de to politibetjente, som lægger sig imellem for at forhindre, at slagsmålet udvikler sig.

- I stedet begynder den 42-årige at slå løs på betjentene, siger Henrik Karlsen til Ritzau.

Den 42-årige blev anholdt og sigtet for vold mod tjenestemand i funktion.

- Ved et grundlovsforhør er han lørdag blevet varetægtsfængslet i fire uger. De to betjente blev slået med flad hånd, og som det er helt normal procedure i den slags situationer, har de været på skadestuen for at blive undersøgt af en læge, siger Henrik Karlsen.

Sagen efterforskes nu, og der er angiveligt udsigt til, at den 42-årige vil skulle ruske tremmer for at slå løs på ordensmagten.

- Det er de almindelige voldsparagraffer, der er i spil, men når man slår løs på en tjenestemand i funktion, er det en skærpende omstændighed, siger Henrik Karlsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip