5 tegn på, at din mand stadig er vanvittig forelsket i dig

Efter den første vilde forelskelse, når der går hverdag, børn og sure pligter i parforholdet, kan det være svært at vide om ens mand stadig er vild med én. Men selvom parforholdet har flyttet sig fra lystig forelskelse til mere stille kærlighed, betyder det ikke, at ens udkårne har slukket for kærlighedskontakten.

Ifølge psykologen Stan Tatkin er der mange indikationer på, at din mand stadig er vanvittig forelsket i dig og ikke går nogen steder foreløbig, skriver Goodhousekeeping.

Læs ogsåFå psykologens svar: Det her betyder fem populære sexdrømme i virkeligheden

Her er fem af kælighedstegnene:

1. Han lægger elektronikken væk. Når din mand slutter computeren og lægger telefonen væk, for at være sammen med dig, er det en kæmpe kærlighedserklæring. Han putter dig foran arbejde og venner for en stund i en travl hverdag, og det skal du bare nyde.

2. Han siger aldrig det frygtede ord, der starter med “s”. Selvom I kan skændes, så det brager, og din mand kan blive såret og frustreret, så truer han aldrig med skilsmisse. Han ved, hvordan man diskuterer på den bedst mulige måde for parforholdet.

3. Han gør stadig en indsats for at overraske dig. Selvom du er svær at overraske, fordi du er en kontrolfreak med styr på kalenderen, så gør din mand forsøget. Og nej det handler ikke om dyre gaver og eksotiske rejser, men om småting, der får dig til at smile og slappe af.

4. Han siger dit fornavn under sex. Hvis han siger dit fornavn i stedet for skat eller putte, når I er intime, så viser det, at han er fuldt tilstede med dig og ikke vil have sex med andre. Øjenkontakt og lysten til at tale om personlige ting er også en indikator for det samme.

5. Han ved, du hader at vaske op, så han gør det. Efter mange års forhold ved han, hvad du kan lide og ikke kan lide. Hvis han virkelig elsker dig, tilpasser han sig de ting, der irriterer dig - også selvom han måske heller ikke er vild med at vaske op eller ordne toiletter eller noget tredje.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip