58-årig tæsket ihjel med baseball-bat og kæp i Gunderup

Flere slag i hovedet og på kroppen med et baseball-bat og en kæp kostede en 58-årig mand livet i Gunderup lørdag, oplyser Nordjyllands Politi.

Politiet kræver tre mænd og en kvinde varetægtsfængslet for drab ved Retten i Hjørring søndag.

De fire er sigtet for "i forening med flere slag i hovedet og på kroppen at have dræbt den 58-årige med et baseball-bat og en trækæp" omkring klokken 12.50 lørdag.

Anklager Karina Skou kræver de fire fængslet for drab, men hvis dommeren ved grundlovsforhøret ikke mener, at der er begrundet mistanke for, at de fire havde til hensigt at slå den 58-årige ihjel, så kan de også fængsles for vold med døden til følge.

- De er alle fire sigtet for drab, og vi vil kræve dørene lukket ved grundlovsforhøret, så jeg har ikke flere oplysninger på nuværende tidspunkt, sagde anklager Karina Skou tidligere til Ritzau.

Det drejer sig om en 52-årig kvinde og tre mænd på henholdsvis 39, 39 og 32 år. Da politiet ankom til gerningsstedet blev en 39-årig mand først anholdt. Senere lørdag blev de resterende tre anholdt.

En kvinde og to mænd er til stede i grundlovsforhøret, mens den fjerde er for uligevægtig til at møde op. De tre til stede nægter sig alle skyldige ifølge TV2.

Den 58-årige mand blev lørdag fundet dræbt på sin adresse på Oppelstrupvej i Gunderup syd for Aalborg.

Lars Nørskov Jørgensen oplyste tidligere til Ritzau, at den 39-årige først anholdte mand i sagen blev fundet med blod på tøjet.

Den 58-årige mand har angiveligt haft besøg af et "tæskehold" for tre-fire år siden ifølge TV2 Nord, der har været i kontakt med flere borgere fra lokalområdet.

Personerne gik dengang rundt foran den dræbtes hus og bankede på ruderne med køller.

Politihunde har eftersøgt området for beviser i sagen. Kriminalteknikere og retsmedicinere har været tilkaldt og arbejdet på stedet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip