60.000 forskere og læger underskriver Great Barrington Declaration mod massevaccination med mRNA-vacciner

Foto: Shutterstock

The Great Barrington Declaration opfordrer politikerne til at implementere flere politikkere, der vil tillade lokalsamfund at opnå flokimmunitet.

Der er nu 60.000 læger og videnskabsmænd, der har underskrevet The Great Barrington Declaration. Men næsten 900.000 underskrifter i alt er blevet indsendt, som kendskabet til erklæringen vokser rundt om i verden. 

Erklæringen er forfattet af tre fremtrædende videnskabsmænd, herunder Dr. Martin Kulldorff fra Harvard, der er biostatistiker og epidemiolog med ekspertise i at opdage og overvåge udbrud af infektionssygdomme. 

Læs også

Læge får hjerteanfald, mens han prøver at redde patient med hjerteanfald

Dr. Sunetra Gupta fra Oxford, en epidemiolog med ekspertise i immunologi, vaccineudvikling og matematisk modellering af infektionssygdomme, er den anden forfatter bag erklæringen.

Slutteligt er erklæringen forfattet af Dr. Jay B​. Bhattacharya, epidemiolog og sundhedsøkonom og ekspert i folkesundhedspolitik med fokus på infektionssygdomme. 

The Great Barrington Declaration opfordrer politikerne til at implementere en håndfuld politikkere, der vil tillade lokalsamfund at opnå flokimmunitet. 

Det skriver Daily Telegraph

Men de mener, at politikkernes behov for masse-mRNA-vaccination vil gøre det umuligt at opnå flokimmunitet. 

"Som epidemiologer af infektionssygdomme og folkesundhedsforskere har vi alvorlige bekymringer over de fysiske såvel som mentale sundhedsvirkninger af de fremherskende coronapolitikkere, der anbefaler tilgangen, de kalder beskyttelse," kommer det indledningsvist, hvorefter de skriver:

"Vi kommer fra både venstre og højre, og rundt om i verden, og vi har viet vores karriere til at beskytte mennesker. Men de nuværende restriktioner om lockdown har ødelæggende virkninger på kort- og langsigtet folkesundhed. Resultaterne - for at nævne nogle få - inkluderer lavere børnevaccinationsrater, forværrede resultater af hjertekarsygdomme, færre kræftscreeninger og forværret mental sundhed, hvilket fører til større overdødelighed i de kommende år, hvor arbejderklassen og yngre medlemmer af samfundet bærer den tungeste byrde. At holde elever ude af skolen er en alvorlig uretfærdighed."

De skriver herefter, at man heldigivs har fået en voksende forståelse af virussen, herunder viden om, at dødeligheden er mere end tusind gange højere hos ældre og svagelige end hos unge, ligesom at "coronavirus faktisk er mindre farlig end mange andre skader, herunder influenza". 

"Den mest medfølende tilgang, der afbalancerer risici og fordele ved at opnå flokimmunitet, er at lade dem, der har minimal risiko for at dø, leve deres liv og opbygge immunitet over for virussen gennem naturlig infektion, samtidig med at de bedre beskytter dem, der er højest. risiko. Vi kalder dette fokuseret beskyttelse.

Læs også

Mormor skal møde sit nyfødte barnebarn: Så opdager hun, at datteren har holdt noget skjult