7-årig dreng blev fundet død efter at være forsvundet i flere døgn: Nu er der nyt

20/10/2023 12:20

Emil Martesen

Nyheder
Foto: Tor Erik Schrøder/NTB/Ritzau Scanpix
Foto: Tor Erik Schrøder/NTB/Ritzau Scanpix
Nu er der nyt.

Mest læste i dag

Det alle frygtede, er desværre blevet bekræftet.

En omfattende eftersøgning af en syvårig dreng, der forsvandt under en jagttur i Lyngdal, Norge, er endt i en hjerteknusende tragedie. Drengen blev fundet død i skovterræn, tre kilometer fra det sted, hvor han sidst blev set.

Det løftede det norske medie VG sløret for.

Og så sent som i går har politiet delt en række nye uhyggelig detaljer om den 7-årige dreng, der forsvandt søndag eftermiddag fra sin familie under en familieudflugt.

Politiet fortæller, at den 7-årige dreng blev fundet i et naturligt shelter - nærmere bestemt en hule, som folk kan gå under for at komme i sikkerhed.

Det kommer i kølvandet på den desperate eftersøgning, hvor flere hundrede professionelle redningshold, frivillige, helikoptere og droner var involveret.

Eftersøgningen foregik i krævende terræn præget af moser, granskove og stejle bjergskråninger, hvilket gjorde arbejdet endnu mere udfordrende.

Og eftersøgningen resulterede i en foruroligende meddelelse fra politiet om, at en død person var blevet fundet. På daværende tidspunkt var det endnu ikke offentliggjort om hvorvidt liget tilhørte den forsvundne dreng, men den tragiske nyhed kan mediet nu bekræfte:

"Det er svært at holde tårerne tilbage, selv for mig. Det er frygteligt tungt, forfærdeligt for de pårørende", fortalte Borgmesteren i Lindesnes, Alf Erik Andersen.

Men det var ikke ikke kun i eftersøgningen, at et hav af mennesker har gjort god figur.

Nu viser folk nemlig deres støtte til familien gennem en indsamlingskampagne, der er sat i værk hos Spleis. Pengene, der kommer ind, skal gå til begravelsen og uforudsete udgifter.

Det skriver TV 2 Norge.

Og indtil videre har knap 10.000 givet penge. Torsdag aften kom der 2,1 millioner norske kroner ind.