9 ting, du desperat har brug for, men som altid bliver væk

Foto: Shutterstock

I tilværelsens småtingsafdeling bor en række erhvervelser, som er en god hjælp i hverdagen. Af en eller anden grund laver de dog altid på mystisk vis et forsvindingsnummer, der får dit liv til at virke som et afsnit Sporløs og Forsvundne Danskere for ting.

1. Hårnåle
De er små og super praktiske, hvis man hurtigt skal have håret væk fra ansigtet. Men uanset hvor meget du forsøger at opbevare dine hårnåle et bestemt sted, går der aldrig ret længe, før de allesammen er væk.

Læs også: 20 irriterende ilandsproblemer, vi døjer med hver eneste dag

Du går ud og køber nye hårnåle. Næste gang, du støvsuger, kommer de gamle kravlende ud af revner og sprækker og garderobeskabet, som fører ind til Narnia.

2. Hår-elastikker
Hår-elastikken er hårnålens onde fætter. Her er twistet bare, at du - ud over kampen mod elastikkens Houdini-natur - også kæmper med dine veninder.

“Må jeg ikke låne en hår-elastik?,” spørger de.

Læs også: 9 ekstremt irriterende kvindetyper

“Jo,” nøler du modvilligt.

Bered dig på aldrig at se den igen. Den elastik er faktisk bortadopteret nu.

3. Sokker
En klassiker inden for forsvindingsnumre. Jeg har længe troet på, at der bor en ond ånd inde i min vaskemaskine, som kræver et offer for hver tøjvask. Det offer er altid en sok.

Hvis den dog bare ville tage to ens, så jeg rent faktisk havde nogen, som matchede…

4. Vanter
Vanten er sokkens søster. Hver vinter kan du regne med, at du på et eller andet tidspunkt står tilbage med en fra et par.

Så cykler du i skole eller på arbejde, mens du forsøger at skifte vantehånd med jævne mellemrum, så begge hænder er lige forfrosne, når du når frem.

Læs også: 10 ekstremt irriterende mandetyper

Til sidst giver du op, smider vanten ud og køber et nyt par. Det er som regel her den forsvundne vante vælger at gøre sin entre, som om den var den hjemvendte søn fra Amerika.

Samme næsvise attitude har i øvrigt handsker.

5. Lightere
Det er måske primært rygere, der kender denne her. Men hvis man er i selskab med andre rygere, kan man være sikker på, at deres kleptomaniske tendenser tager over på et eller andet tidspunkt.

Du opdager det først, mens du desperat roder rundt efter en lighter, når alle butikker og kiosker i 10 kilometers omkreds er lukket.

6. Sygrej
Jeg laver jævnligt huller i mit tøj - enten på grund af slid eller klodsethed. Det er dog ikke så ofte, jeg beslutter mig for at gøre noget ved det.

Læs også: Sådan ved du, du har været single for længe 

Men når jeg gør, er én ting sikker: Jeg er chanceløs. Sidste gang jeg brugte nål og tråd, lagde jeg det et sted, jeg var helt sikker på, jeg ville kunne huske. Det var et rigtigt genialt sted. Altså, mega smart… men hvor var det nu lige?

7. Neglefile
Jeg bider eller klipper som regel mine negle, men engang imellem vil jeg gerne lade som om, jeg er en rigtig dame. Til det skal man bruge en neglefil. Så sådan én må jeg vel ud at købe… igen.

8. Læbepomader
Hele sommeren er en dejlig tid for ens kyssetøj. Men når vinteren trænger sig på, kommer også tiden med sprukne, tørre læber.

Sidste vinter købte man 38 forskellige læbepomader til at imødegå problematikken. Ingen af dem er naturligvis at finde i hjemmet nu. Det er da klart!!!

9. Kuglepenne
Det slår ALDRIG fejl. Man har én i røret - for eksempel bankrådgiveren - som indskærper, hvilke papirer, det er meget vigtigt, man får med til mødet. Imens løber jeg panisk rundt i hele hytten for at finde en kuglepen, jeg kan skrive instruktionerne ned med.

Jeg er journalist, for fanden. Jeg har en milliard kuglepenne. Bare aldrig en ved hånden. Hvem æder dem?

Læs også

Føreren brugte for meget luftfrisker, så sprang bilen i luften