AaB-træner forventer livligt opgør i Esbjerg

Skrevet af admin

19/10/2015

Dagens topnyheder

AaB skal mandag aften forsøge at følge op på den seneste sejr over Sønderjyske, mens Esbjerg kommer fra et uafgjort 1-1-resultat i Brøndby.

I tabellen har AaB efter en tredjedel af sæsonen fem point flere end vestjyderne, og med en sejr kan den nordjyske fodboldklub avancere til Superligaens fjerdeplads.

AaB-træner Lars Søndergaard fortæller til klubbens hjemmeside, at der især skal holdes øje med Esbjergs fodrappe typer.

- Esbjerg er et hold, der offensivt består af mange hurtige og teknisk dygtige spillere, og de kan godt lide at spille meget direkte, hvilket vi selvfølgelig skal have styr på.

- De har som oftest en aggressiv tilgang, hvilket vi også forventer på deres bane, hvor vi som altid skal forsøge at tilkæmpe os boldbesiddelse og spille med fart og præcision, siger Lars Søndergaard.

- Det er ligeledes vigtigt, at vi også varierer med mere direkte spil, og der venter givetvis en livlig kamp med to hold, der gerne vil fremover stepperne, konstaterer Lars Søndergaard.

AaB må undvære midtbanespilleren Thomas Enevoldsen, som har karantæne, mens backen Jakob Ahlmann efter sit nylige comeback efter mere end et års fravær har lidt småskavanker, der kræver hvile.

/ritzau/