Årgang 0-stjerne ramt af corona: “Så blev det desværre min tur”

Skrevet af Julie Møller

08/01/2021
Nu er hun ramt af corona-virussen.

Dagens topnyheder

“Som I kan se her, så blev det desværre min tur. Symptomerne opstod i tirsdags, 12 dage efter juleaften, hvor min mor, nogle af mine søskende og hendes kæreste desværre også blev testet positive et par dage efter.”

Sådan fortæller Årgang 0-stjernen Stephanie Siguenza i en story på Instagram. 

Stephanie Siguenza bor i Slagelse sammen med sin kæreste, Jeff, og hans familie. Lige nu er hun isoleret på husets første sal, forklarer hun. Det har hun været siden tirsdag aften, hvor hun begyndte at få det skidt.

Omslaget til Stephanie Siguenzas bog. Foto: Robin Skjoldborg / Gyldendal

“Jeg har mega ondt i halsen, er blevet snottet i dag og har en feber, der svinger helt vild,og så kan min krop ikke finde ud af om, den fryser eller sveder,” forklarer hun og uddyber, at hun skal flytte ud af huset. 

Flytter i isolationsbolig 

I sin story fortæller hun, at hun er nødt til at flytte ud af huset i Slagelse. 

“Jeg har været isoleret heroppe i fire dage snart, og jeg er ved at pakke en taske. Da jeg bor i et hjem med to i risikogruppe, skal jeg flytte ud i en isolationsbolig, indtil jeg er symptomfri.”

Selvom hun tager nedpakningen i et roligt tempo, så er det hårdt, når man er ramt af corona. 

“Bliver virkelig nemt forpustet, når jeg skal pakke, selvom jeg går stille og roligt rundt. Jeg får sådan en hjertebanken, og jeg kan mærke, at mit hjerte slår ret hurtigt og hårdt. Så jeg tager den lige lidt med ro og håber selvfølgelig, at alt bliver godt meget hurtigt igen.”

Hvordan Stephanie Siguenza er blevet smittet, uddyber hun ikke på Instagram. 

Kort før nytår blev Christina Siguenza, mor til Stephanie Siguenza, også ramt af corona. Det kan du læse meget mere om i denne artikel: