Adam ændrede sit navn, fordi det var billigere end at få ændret en fejl på sin Ryanair-billet

Flyselskabet Ryanair er kendt over hele verdens for sine billige flybilletter. Men alting har sin pris, og når billetten er billig, må prisen være høj på andre ting; eksempelvis at tjekke bagage ind, glemme at printe sit boardingpass eller ændre en fejl på billetten.

Sidstnævnte måtte britiske Adam Armstrong bøde for, da hans svigerfar skrev hans efternavn forkert på en billet. Det skriver Business Insider.

Svigerfaderen havde booket to billettet til Ibiza – én til sin datter og en til Adam. Han havde dog ikke helt styr på, hvad Adams efternavn er, og derfor tjekkede han på facebook og brugte dét navn. Her havde Adam dog for sjov havde opkaldt sig selv efter en karakter i Batman; Adam West.

Læs også: Benhård priskrig på vej: Det bliver endnu billigere at flyve det næste års tid

West skulle altså ændres til Armstrong, da alle navne som bekendt skal stå korrekt anført og svare til de navne, der står i ens pas, når man skal ud og flyve.

Det ville koste Adam, hvad der svarer til 2.256 danske kroner i administrationsomkostninger, meddelte Ryanair ham. Egentlig var prisen ”kun” halvdelen af beløbet, men da både kæresten og Adam stod listet på billetten, skulle han betale dobbelt op.

Det gad Adam sådan set ikke, og han undersøgte derfor, hvad det ville koste at ændre navn til Adam West (Batman-karakteren).

Her lød regningen på, hvad der svarer til 1.056 danske kroner. Så det gjorde han: Ændrede sit navn.

Læs også: Afsløring: Så lidt tjener Ryanair-stewardesser i Danmark

Ryanair forklarer, at kunder selv er ansvarlige for, at navne er korrekt anførte, og at kunden har en frist på 24 timer, efter billetten er booket, til at ændre fejl.

Administrationsomkostningerne er desuden indført for at undgå, at selskaber opkøber alle de billige billetter og sælger dem videre med henblik på at tjene penge på dem.

Derfor koster det så meget at få ændret billetten, ifølge selskabet.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip