Forside Nyheder Advarsel om salmonella i hakket svine- og kalvekød fra Brugsen

Advarsel om salmonella i hakket svine- og kalvekød fra Brugsen

Advarsel om salmonella i hakket svine- og kalvekød fra Brugsen

KORT NYT: Fødevarekontrollen advarer nu risiko for salmonella i et parti hakket svine- og kalvekød.

Kødet er solgt i SuperBrugsen, DagliBrugsen, Fakta eller Kvickly,og det drejer sig om et parti med fedtprocent på 8-12.

Det er produceret af Hilton Foods den 24.01.2012, og er mindst holdbar til 31.01.2012, og det er solgt landet over.

Advarslen kommer fordi nogle kunder kan gemme kødet i fryseren. Har man købt det, bør man enten smide det ud eller aflevere det tilbage til supermarkedet.

Lige nu læser andre

KORT NYT: Fødevarekontrollen advarer nu risiko for salmonella i et parti hakket svine- og kalvekød.

Kødet er solgt i SuperBrugsen, DagliBrugsen, Fakta eller Kvickly,og det drejer sig om et parti med fedtprocent på 8-12.

Det er produceret af Hilton Foods den 24.01.2012, og er mindst holdbar til 31.01.2012, og det er solgt landet over.

Advarslen kommer fordi nogle kunder kan gemme kødet i fryseren. Har man købt det, bør man enten smide det ud eller aflevere det tilbage til supermarkedet.

Læs også

Læs også

Ads by MGDK