Ærlig Janni Pedersen om ‘skilsmisse’: “Jeg tudede og tudede og tudede”

Det var en svær situation for den populære tv-vært.

20 år har Janni Pedersen været nyhedsjournalist på TV 2, og mange af årerne har hun også været studievært på News. Nu er hun at finde på morgenfladen på TV 2, hvor hun er vært på 'Go' Morgen Danmark', og det er også et brud på TV 2, der var skyld i, at den populære tv-vært for få år siden var helt opløst.

Læs også

Janni Pedersen i sorg: “Jeg har elsket hver en dag”

På News dannede hun nemlig par med Lasse Sjørslev, men da han fik job på 19 Nyhederne, betød det, at samarbejde sluttede. Det forklarer Janni Pedersen til Ekstra Bladet, og det var et hårdt brud.

“Jeg tudede og tudede og tudede. Lasse måtte trøste mig, da han fik jobbet på 19 Nyhederne. Men det blev en rigtig fin skilsmisse, og vi ses stadig og er rigtig gode venner. Jeg er måske bedre venner med Lasse, end han er med mig. Jeg fortæller ham alt” siger Janni Pedersen.

Med i 'Natholdet'

News-parrets har også leveret indhold til tv-programmet ‘Natholdet’, som var med til at booste deres popularitet. Du kan se et af klippene, hvor Janni Pedersen og Lasse Sjørslev gæster ‘Natholdet’ øverst i denne artikel. 

Der er ingen tvivl om, at parret havde en helt speciel kemi, og det var blandt andet grunden til, at de fungerede så godt sammen på tv, forklarer hun.

"Vi fungerede bare godt sammen. Han er den underspillede lune type, mens jeg er meget mere overspillet og ekstrovert. Jeg kunne tænde ham lidt, og han kunne dæmpe mig. Det gav bare noget godt fjernsyn. Og så stod vi også på en god platform, hvor vi var nogle dygtige journalister."

Læs også

Black Friday: Her kommer der til at være rift om varerne

 

Dagens Gossip