Aldi-medarbejder udsender en stor bøn til kunderne

Foto: Shutterstock.com

En ansat i Aldi har en bøn til supermarkedskædens kunder, som hun håber, at de vil tage til sig.

En Aldi-ansat har bedt supermarkedskædens kunder om at behandle personalet i butikkerne med respekt under hedebølgen. Kvinden har offentlig bedt kunderne om at tænke på dem, der arbejder i butikkerne i varmen.

Læs også

28-årig mand gik ind i Rema 1000 for at pante: Kom ud med en million

Louisa Brown har delt sine tanker om dette i Facebook-gruppen 'Aldi UK Shoppers', efter at hun – virker det til – havde fået nok af kunder, der ikke var venlige mod personalet i butikkerne. Det skriver Birmingham Live.

"Ja, det er fjollesæson. Hver mand og hans hund er kommet ud for at lege og besøge supermarkederne. Jeg taler ikke blot om min butik, men om supermarkeder overalt," skriver hun.

"Til alle dem, der handler. Tænk på de mennesker, der arbejder i denne varme, for at kunne holde dine skabe fyldte. Eller så du kan kigge ind og købe en is."

"Når vi siger, at vi ikke har et produkt, så har vi det virkelig ikke. Lageret bliver fyldt op, og fyldt op igen timer efter. For at have det på hylderne til dig."

"Mine ansatte er trætte, men bliver alligevel ved med at smile og presse på. Fordi ja, det er vores job, men endnu vigtigere, vi har en passion, og vi elsker faktisk vores arbejde."

"Hvis der er en kø, så er det bare en kø. Vi får dig igennem så hurtigt som fysisk muligt. Så at vifte med fingrene i luften og behandle mit personale dårligt, og generelt at beklage dig, kommer du ikke nogen vegne med."

"Hvis jeg havde flere kasser, ville jeg åbne dem. Bare husk, at du ikke kender omstændighederne eller hvad der sker bag kulisserne. Alt, hvad jeg prøver at sige, er: vær venlig. Del dit smil med en fremmed. Bare sæt pris på folk, og husk, at vi gør vores bedste."

"Alle ansatte i enhver Aldi trækker den ud af posen hver eneste dag. Vi er i øjeblikket oppe imod det. Men mellem os viser vi beslutsomhed. Med en vilje til at lykkes. Dette er en opskrift på succes. Bliv ved med at gøre, hvad vi gør folkens #TeamAldi."

Det fik sat gang i en diskussion, hvor andre også valgte at tage de ansatte i supermarkederne i forsvar.

"I arbejder altid så hårdt under presset fra ledelsen og kunderne. Det er så ærgerligt, at flere mennesker ikke forstår de begrænsninger, I alle har. I gør et godt stykke arbejde," lyder det fra en person.

Læs også

Mand fik ikke svar på jobansøgning: 14 år efter tager han den perfekte hævn

"Jeg elsker Aldi. Vil ikke handle andre steder. Fantastiske produkter og priser, personalet er altid hjælpsomt og betalingen er vidunderligt hurtig og regningen er smertefri," lyder det fra en anden person.

 

Dagens Gossip