Anne-Marie gik i seng med menstruationssmerter - men hvad der så sker morgenen efter, får det til at løbe koldt ned ad ryggen

Skrevet af Emil Martesen

37 uger siden

|

03/09/2023
Foto: Privat
Foto: Privat
En hjerteknusende tragedie har set dagens lys.

Dagens topnyheder

Der var ikke meget at skrive hjem om, da en særdeles uhyggelig tragedie ramte familien Barber, da de mistede deres kære Anne-Marie på en skæbnesvanger aften i august.

Hun døde pludseligt og mystisk i sit hjem i Warrington, Cheshire, efter at have udtrykt ubehag på grund af menstruationssmerter.

Og på aftenen den 18. august, efter at have klaget over netop mavesmerter, besluttede Anne-Marie sig for at kaste sig ud i smertestillende medicin kort inden sengetid.

Hendes partner forsøgte at vække hende senere, men hun reagerede ikke.

Amanda Barber, Anne-Maries søster, modtog flere ubesvarede opkald og beskeder fra Anne-Maries partner, der varslede om den pludselige tragedie, alt imens partneren desperat forsøgte at udføre førstehjælp, mens en ambulance blev tilkaldt.

Det skriver The Mirror.

Hendes liv stod dog ikke til at redde.

Men det stopper ikke her.

Anne-Marie led af en smertefuld tilstand kaldet endometriose, hvor væv, der ligner livmoderslimhinden, vokser på uønskede steder som æggestokke og æggeledere - men ikke desto mindre står hendes familie nu tilbage med en masse ubesvaret spørgsmål om, hvordan hendes liv pludselig blev revet fra dem.

I skrivende stund venter de nemlig stadig på resultaterne af hendes obduktion, alt i mens de kæmper med sorg og uvissheden om, hvad der præcis skete den skæbnesvangre nat i august

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til alle de pårørende i den svære tid.