Ansat voldtog bedøvet pige på børnepsykiatrisk afdeling

Foto: Shutterstock

Foruden voldtægten på psykiatrisk afdeling på et dansk hospital, voldtog manden angiveligt også en dreng på en skole.

I begyndelsen af december sidste år, var en 14-årig pige tvangsindlagt på børnepsykiatrisk afdeling. På denne afdeling skulle hun have modtaget behandling og omsorg, men i stedet blev hun ifølge anklagemyndigheden voldtaget. Det oplyser Ritzau. 

Læs også

8-årig pige mistede livet i tragisk ulykke: Familien så på mens det væltede

Den formodede overgrebsmand var ansat på den pågældende afdeling. Ifølge sagens anklageskrift forgreb han sig natten mellem 1. og 2. december på pigen. På dette tidspunkt var hun medicineret med beroligende medicin og sovemiddel. 

Han havde ikke fuldbyrdet samleje med hende i traditionel forstand, men er derimod tiltalt for "voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje". 

Angiveligt er der dog tale om berøringer, der ifølge anklagemyndigheden kan sidestilles med samleje. Ligeledes var hun ude af stand til at modsætte sig, hvorfor der er rejst tiltale for voldtægt. 

Overgrebet mod den bedøvede pige var ikke første gang, at manden, der ifølge sin profil på et socialt medie er uddannet pædagog, har forgrebet sig på et barn på afdelingen. 

I månederne forinden havde han taget billeder af en indlagt 14-årig dreng, der sov i en hospitalsseng iført boxershorts. Samme er sket med en anden pige, der vurderes at være under 18 år, som blev fotograferet sovende iført trusser. 

Ifølge anklagemyndigheden er mandens seksuelle interesser dog også rettet mod yngre børn. 

Tidligere tilfælde 

Manden, der ifølge de sociale medier selv er far til en søn, er også tiltalt for tidligere tilfælde. I dag er hans søn lidt ældre, end en dreng, han tilbage i 2011 og 2012 skulle have krænket. 

Her er der tale om en elev på en skole i Nordsjælland, der gennem mere end et år er blevet krænket af den tiltalte mand, som på dette tidspunkt var ansat på skolen. Det står i anklageskriftet. 

I anklageskriftet angives det, at den voksne pædagog flere gange fik den lille dreng til at sutte på hans lem. Ligeledes suttede han også selv på drengens. Drengen var mellem seks og otte år gammel, da krænkelserne stod på. 

Med afsæt i drengens alder, er dette forhold af anklagemyndigheden også blevet angivet som en voldtægt. 

Det er anklagemyndigheden ved Midt- og Vestsjællands Politi, der har rejst tiltale. Manden, der er i begyndelsen af 40'erne, har nægtet sig skyldig. 

Læs også

Danmark trodser WHO: Fortsætter frarådet behandling

Sagen bliver behandlet af Retten i Roskilde onsdag og torsdag i den kommende uge. Her skal der tages stilling til, hvorvidt tiltalte skal dømmes. 

 

Dagens Gossip