Apollo deler stor nyhed: Afslører unik mulighed

04/12/2023 08:58

Sarah S

Nyheder
Foto: PR - Apollo
Foto: PR - Apollo
Nu lyder der en stor nyhed fra rejseselskabet Apollo.

Mest læste i dag

De fleste associerer vist Apollo Rejser med rejser til sydens sol, aktive solskinsferier og masser af pool- og strandliv. Men nu lancerer Apollo skirejser i samarbejde med selskabet Xtravel, der har arrangeret skiferier siden 2004, og som er kendte for deres solide viden og unikke evne til at levere spændende og udfordrende ture i samarbejde med professionelle instruktører.

Nogle af de rejser åbner Apollo nu op for at sælge, herunder bl.a. guidede skiture til Canada og Japan. Som en del af samarbejde vil Apollos rejsende desuden få mulighed for at sammensætte deres eget skieventyr til flere destinationer i Alperne.

"Ingen kender Grækenland og Middelhavet som os, og det er vi stolte af. Samtidig skal vi være de første til at erkende, at der er stor forskel på silkebløde strande og puddersne, og at begge dele bestemt har sin charme. Derfor er det utrolig sjovt og ikke mindst fantastisk for os at kunne tilbyde kvalitetssikrede skiture i Xtravel-regi – for, mens vi er eksperter på ét område, så er de absolut eksperterne på det her område,” fortæller Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

På Xtravels guidede ture rejser man i små grupper til nogle af verdens bedste destinationer for off-piste skiløb. Man kan eksempelvis rejse på et ni dage langt eventyr i puddersne til Japow og Hokkaido i Japan, som er kendte for de utrolige mængder sne, fantastiske off-piste muligheder og den unikke kultur. På turen bor rejsende på den maleriske Freedom Inn Lodge beliggende i Hanazono, og derfra arrangeres spændende dagsture til nærliggende områder som Rusutsu, Kiroro og Moiwa.

Xtravel har desuden guidede skiture til British Columbia i Canada, som er kendt for det fantastiske terræn, hvor der ofte ligger tung sne. Canada Roadtrip er blandt rejsearrangørens mest populære rejser takket være besøg på nogle af landets absolut bedste skisportssteder.

”Med det nye samarbejde bliver der virkelig mulighed for at opleve nogle af verdens bedste skidestinationer – helt uden at man selv skal bekymre sig eller stresse over noget som helst. Xtravel sørger for alt det praktiske - lige fra transport, overnatning og liftkort til guider. Og så er hele rejsen booket i sin helhed hos os. Så de rejsende skal bare slappe helt af og nyde eventyret i fulde drag,” slutter Glenn Bisgaard.


I alt tilbyder Apollo
fire guidede skirejser til Japan og fire til Canada i 2024. Inkluderet i alle pakkerejser er returflyvninger, transfers, hotel, morgenmad, liftkort og guide.