Babylykke hos TV 2-par: Forældre for første gang

Skrevet af Mathias Busekist

29/08/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Deres lille vidunder kom til verden den 22. august.

Dagens topnyheder

Blåt Hus med Heidi Albrechtsen og Lasse Hagelberg havde ansøgt om at medvirke i showet i starten af 2022. Blot 11 måneder senere stod de med deres drømmehus.

Og ikke længe efter at have fået nøglerne til drømmehuset, kunne 'Nybygger'-vinderne bekræfte, at familien skulle udvides.

Det skete ved, at de to tv-kendisser delte et billede af dem selv, deres hund Henry samt et ultralydsbillede af deres lille 'Nybygger'-barn.

Og nu er der slet ingen tvivl om, at tv-kendisserne Heidi Albrechtsen og Lasse Hagelberg er havnet blødt i deres babyboble.

Parret er nemlig blevet forældre for første til deres første barn.

Det bekræftes igen via Instagram ifølge SE og HØR.

"Præcis én uge før termin kom den her lille magiske dame til verden. Hjerterne er eksploderet, og det er svært at begribe, at man kan elske nogen så højt," skriver de, hvorefter de afslører, hvad fremtiden vil bringe:

"Nu vil vi fortsætte med at nyde barselsboblen, hinanden, mælkebaren, bleskift, familie, venner og de her vidunderlige øjne i fulde drag. Kh to nyudklækkede og meget glade forældre i Blåt Hus."

TV 2-formatet 'Nybyggerne' blev et decideret seerhit. I formatet skal fire vidt forskellige hold stå ansigt til ansigt med en kæmpe udfordring: De skal flytte ind i hvert deres ufærdige typehus, og på bare ni uger skal de gøre det til deres drømmehjem.

De har dog kun 350.000 kroner at gøre det for. Et beløb, som Heidi Albrechtsen og Lasse Hagelberg tilsyneladende var bedst til at udnytte.

De vandt som bekendt den seneste sæson af "Nybyggerne". Finalen blev sendt live fra spillestedet ”Fængslet” Horsens i oktober 2022, hvor fire hold stod mod hinanden.

Heidi og Lasse løb selvsagt med sejren og deres drømmehus til en værdi af intet mindre end 2,8 millioner kroner.