Babylykke hos TV 2-stjerne: Er blevet mor

Skrevet af Mathias Busekist

45 uger siden

|

13/07/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Skuespillerinden har født en lille dreng.

Dagens topnyheder

'Dansegarderoben' handler om Cirkusrevyens dansepiger og deres liv i og uden for i garderoben tilbage i 70'erne og er lavet af makkerbarret bag 'Ditte og Louise': Ditte Hansen og Louise Mieritz.

I showet stifter man bekendtskab med blandt andre Rebecca Rønde Kiilerich, som seerne har set samt elsket i serien. Og inden længe står hun overfor en endnu større rolle.

Hun kommer nu til at indtage sit livs rolle, da hun nu er blevet mor.

Det afslører hun i et opslag på Instagram ifølge SE og HØR.

"Den 26. maj kom denne lille fyr. Jeg vidste slet ikke, man kan være så forelsket," skriver hun i sin billedtekst.

Derudover har hun delt et billede, der viser hendes søn.

Det var tilbage i marts, at Rebecca Rønde Killerich afslørede, at hun og kæresten Simon Konski ventede deres første barn sammen.

"Jeg skal føde om to måneder cirka. Jeg har været lidt hemmelighedsfuld. Men jeg kan godt sige det nu," kom det fra TV 2-stjernen.

Med sig på den røde løber var Rebecca Rønde Kiilerich – også – ledsaget af 'Dansegarderoben'-kollegaen Coco Hjardemaal, som selv er relativt nybagt mor til datteren Juno, der kom til verden i november 2022.

Der bliver dog ikke som sådan givet gode råd. Ifølge Kiilerich får mange så mange råd fra nær og fjern, at hun nu har sat et filter foran for at sortere samt mærke efter, hvad der er rigtigt for hende.

Heldigvis vil hun roligt kunne fokusere på sin rolle som mor mor uden også at forsømme en anden sæson af den ellers populære Ditte Hansen og Louise Mieritz-instruerede revyserie.

De to serieforfattere har nemlig aflivet ethvert håb for en efterfølgende sæson, ligesom også skuespillerne i serien fornemmer, at det er en afrundet historie.