Badminton: Favoritfinaler nærmer sig ved DM

Fredagens kvartfinaler ved de danske mesterskaber i badminton i Frederiksberghallerne bød ikke på store overraskelser. Dermed er der stadig mulighed for flere store finaleopgør blandt favoritterne.

Et af dem kan komme i herresingle, hvor den forsvarende danske mester, Viktor Axelsen, meldte afbud med rygproblemer kort inden turneringen. Her er Jan Ø. Jørgensen og Hans-Kristian Vittinghus udråbt til favoritter.

De to kan meget vel komme til at mødes i finalen. Det kræver dog først en sejr i semifinalen, som de fredag spillede sig frem til efter sejre i to sæt over henholdsvis Joachim Persson og Rasmus Gemke.

I mixeddouble vandt favoritparrene Joachim Fischer og Christinna Pedersen samt Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl deres kvartfinaler. Vinder de også lørdagens semifinaler, mødes de to dygtige par i finalen søndag.

Finalen i herredouble kan blive med topseedede Mathias Boe og Carsten Mogensen mod andenseedede Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding, hvis parrene hver især lykkes med at vinde sine semifinaler, som begge par ubesværet spillede sig i fredag.

I damesingle blev det til en mindre overraskelse, da Anna Thea Madsen, verdensranglistens nummer 37, tabte til Mette Poulsen, der er nummer 85 i verden.

Line Kjærsfeldt, Danmarks bedst placerede kvindelige badmintonspiller på verdensranglisten, vandt sin kamp over Natalia Koch Rohde.

Favoritten i damedouble, Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, spillede sig problemfrit videre til semifinalerne med en sikker sejr over Isabella Nielsen og Amanda Madsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip