Barnestjerne fra Tom Cruise-filmen Jerry Maguire er uigenkendelig

25 år efter filmhittene Jerry Maguire og Stuart Little er den tidligere barnestjerne blevet voksen.

Han blev berømt efter at have spillet Renée Zellwegers søn, som uden tvivl vandt hjertet af Tom Cruise i filmen Jerry Maguire, hvorefter han fortsatte skuespillerlivet som hovedrollen i Stuart Little-filmene. 

Jonathan Lipnicki, som nu er 31 år, er dog ikke til at kende.

Det skriver The Sun. 

Læs også

'Min mand kunne ikke deltage i vores bryllup, så jeg tog afsted uden ham - det var fantastisk'

I Jerry Maguire leverede den unge skuespiller et fantastisk stykke arbejde, der var med til at føre filmen til tonsvis af solgte billetter og Oscar-nomineringer. 

Men 25 år senere er han blevet tattoveret og fået et sort bælte i jiu-jitsu, mens han endnu ikke har opgivet skuespillet. 

Foto: Privat

Lipnicki viser ofte sin tonede krop og sin passion for kampsport frem på Instagram, hvor han står noteret for at have 145.000 følgere. 

Han har også flere velgørende formål, der ligger hans hjerte nær, herunder antisemitisme såvel som velgørende kræftorganisationer. 

Han husker tydeligt, da han blev kastet ind i rampelyset som Ray Boyd, men det var såmænd kun begyndelsen. 

I tiderne efter Jerry Maguire fik han roller The Jeff Foxworthy Show, The Single Guy samt nogle afsnit af Dawson's Creek og sitcom-serien Meego. 

Hans næste store gennembrud skulle dog vise sig at være hans medvirken i Stuart Little-filmene, hvor han spillede drengen, hvis familie adopterer end talene mus - som selveste Michael J. Fox lagde stemme til. 

Foto: Privat

Lipnicki er da også en af de mest genkendelige børnestjerner gennem tiden - men filmen, der gjorde ham berømt, var nær blevet uden ham. 

Han afslørede nemlig i 2016 på Today Extra, at han egentlig ikke var blevet castet til rollen. 

"Jeg audtitionede faktisk for Ray og fik den ikke," sagde han til værterne. 

"De optog to uger med det andet barn, men fandt ud af, det ikke var et match, hvorfor de måtte recaste, og så sørgede min agent for, de så mig igen." 

"Dagen, hvor jeg skulle til min anden audition, fløj de mig til Arizona, hvor vi optog en masse fodboldscener, og så fik jeg rollen." 

Han sagde slutteligt, at selvom han var begejstret for rollen og vidste, hvem Cruise var, så havde han ingen anelse oim, hvor meget filmen ville være med til at ændre i hans liv.

Læs også

Datter så far kollapse og ringede efter hjælp: Blev anholdt for at have gjort dette under opkaldet