Bayern afslutter Zagrebs vilde stime på en halv time

30/09/2015

Efter 45 kampe på stribe som ubesejret sluttede festen tirsdag aften for Dinamo Zagreb.

Det kroatiske fodboldhold blev - ikke helt uventet - kørt på røv og albuer ud af Allianz Arena i München af et veloplagt Bayern München-hold, der vandt 5-0 i Champions Leagues gruppe F.

Målmaskinen Robert Lewandowski var igen i hopla med endnu et hattrick.

Hjemmeholdet afsluttede reelt kampen med fire scoringer inden for den første halve times spil.

Douglas Costa var første mand på måltavlen, da han efter 13 minutter scorede i det korte hjørne med en afslutning fra venstre side. Zagreb-målmand Eduardo så mildest talt ikke godt ud i situationen.

Efter 21 minutter var det så Robert Lewandowskis tur til at score.

Den polske angriber, der for nylig lavede fem mål på ni minutter i 5-1-sejren over Wolfsburg i Bundesligaen, scorede i et tomt mål, efter at Bayerns Thiago Alcantara havde udnyttet en kæmpe blunder i gæsternes forsvar.

Nu gik det stærkt, og efter 25 minutter scorede Mario Götze til 3-0 med et skud, hvor Eduardo igen så skidt ud.

Blot tre minutter senere viste måltavlen 4-0 til Bayern München.

Robert Lewandowski sendte bolden på underkanten af overliggeren, og den nåede lige at komme om på den rigtige side af mållinjen - set med Bayern-øjne - før den sprang i spil igen.

Bayern lettede lidt på gaspedalen i anden halvleg, men efter 55 minutter blev Robert Lewandowski noteret for et hattrick.

Polakken blev sendt alene mod mål, og han sendte bolden over Eduardo til 5-0.

Bayern München fører gruppe F med seks point for to kampe, mens Dinamo Zagreb har tre point.