Bayerns triple-plan skal stå sin prøve

06/04/2015 14:21

admin

Nyheder

Mest læste i dag

I Bayern München har man i denne sæson åbent erklæret, at ambitionen er at vinde tre titler, ganske som da klubben i 2013 vandt Champions League, det tyske mesterskab og pokaltitlen.

I 2014 glippede kun Champions League.

Planen om dette års tre titler bliver seriøst testet på onsdag, når holdet møder formstærke Bayer Leverkusen ude i kvartfinalen i den tyske pokalturnering.

Da Bayern München lørdag vandt 1-0 over Borussia Dortmund, var holdet handicappet af fravær af spillere som Arjen Robben, Franck Ribery, David Alaba og Holger Badstuber.

Derfor var sejren et godt rygstød for selvtilliden.

- Sejren var et godt tegn for os. Dette momentum skal vi bære med til Leverkusen, siger målmand Manuel Neuer, som selv måtte hoste op med en stor redning i overtiden mod Dortmund.

Med skaderne måtte Bayern-træner Pep Guardiola sætte en midtbane sammen af Philipp Lahm, Xabi Alonso og Bastian Schweinsteiger.

- Jeg ville gerne have spillet på en anden måde, men jeg må tilpasse mit system til spillerne, sagde Guardiola til pressen efter kampen.

Bayern München melder mandag på sin hjemmeside, at Bastian Schweinsteiger også er tvivlsom til onsdagens kamp som følge af en ankelskade. Til gengæld udelukker klubben, at skaden er alvorlig.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters får Pep Guardiola dog en streng mere at spille på, da Thiago Alcantara gjorde comeback lørdag efter mere end et års skadespause.

Franck Ribery når måske også at blive kampklar inden onsdag, men Guardiola får også brug for al holdets styrke mod Bayer Leverkusen, som lørdag vandt 4-0 over Hamburg.

Leverkusen har vundet sine seneste fem kampe i Bundesligaen uden at indkassere et eneste mål.

De øvrige kvartfinaler i den tyske pokalturnering bliver også spillet tirsdag og onsdag i denne uge - kampene er således: Wolfsburg-Freiburg, Armenia Bielefeld-Borussia Mönchengladbach, Borussia Dortmund-Hoffenheim.

/ritzau/