Beckenbauer vil svare på Fifas Qatar-spørgsmål

Franz Beckenbauer vil have ophævet sin karantæne øjeblikkeligt og melder sig parat til at svare på spørgsmål fra det internationale fodboldforbund, Fifa.

Det oplyser den 68-årige tysker søndag i en pressemeddelelse.

Beckenbauer modtog fredag 90 dages karantæne fra alle fodboldrelaterede aktiviteter, da Fifa mener, at han har nægtet at svare på spørgsmål fra Fifas chefefterforsker, Michael Garcia.

Garcia undersøger i øjeblikket, om Fifa-toppen blev bestukket, da den for fire år siden valgte Qatar som VM-vært i 2022. Dengang sad Beckenbauer i Fifas eksekutivkomité.

Lørdag udtalte den tyske fodboldlegende til avisen Bild, at forespørgslen fra Michael Garcia var skrevet på engelsk i et svært juridisk sprog. Beckenbauer ville gerne have spørgsmålene på tysk, men oplyser, at det blev afvist.

Beckenbauer slår i søndagens pressemeddelelse fast, at han agter svare på alle spørgsmål fra Garcia inden den 27. juni, og det vil ske skriftligt.

Tyskeren har aflyst en rejse til det igangværende VM i Brasilien på grund af Fifa-karantænen.

/ritzau/dpa

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip