Birthe Kjærs særlige årsag: Derfor rejser hun ikke på ferie til udlandet

Skrevet af Mathias Busekist

27/06/2021
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Birthe Kjær har valgt at blive hjemme i Danmark denne sommer, hvor hun dog også snildt kan få tiden til at gå, eftersom hun blandt andet lige har indspillet et julenummer, som skal bruges til Anders Blichfeldts nye, store juleshow.

Dagens topnyheder

Den 72-årige Birthe Kjær er såmænd blevet færdigvaccineret mod coronavirus, hvorfor hun sagtens ville kunne pakke sine kufferter og rejse ned mod syden. Men det bliver der ikke noget af, da hun fortsat ikke er helt tryg ved corona-situationen, hvorfor hun altså hellere vil blive hjemme i Danmark. 

Det skriver BILLED-BLADET. 

"Jeg savner faktisk ikke at rejse. Jeg er stadigvæk ikke helt tryg ved corona-situationen. Selv om jeg er vaccineret, så risikerer jeg jo at komme til et land med andre restriktioner. Nej, jeg har ikke det store behov for at komme til udlandet. Så jeg skal bare slappe af herhjemme, når ikke jeg arbejder," kommer det fra Birthe Kjær ifølge BILLED-BLADET. 

Det skyldes dog ikke udelukkende corona-situationen, at hun hellere vil blive hjemme, for hun har såmænd heller ikke noget behov for ferie. 

"Ferie har jeg egentlig heller ikke behov for. Jeg har jo ikke bestilt andet i halvandet år," siger hun, mens der var pause under optagelserne til Anders Blichfeldts kommende juleshow "Anders Blichfeldt Christmas Magic 2021". 

Birthe Kjær skal optræde den 18. november, når Anders Blichfeldt tager på turné i Danmark. 

Der er dog som bekendt stadig lang tid til, at det er jul, men Birthe Kjær fortæller, at hun ikke har noget problem med at komme i julestemning om sommeren. 

"Jeg har planer om at lave en jule-cd inden så længe, så jeg er i julestemning hele året. Sidste år lavede jeg kirkekoncerter hele december, så da indøvede jeg julesange også fra sommer og frem. Jeg har en naturlig tilgang til jul hele året," fortæller hun. 

Danmark er gradvist ved at blive genåbnet, hvilket også betyder, at Birthe Kjær så småt kan begynde at optræde igen. Men dertil kommer det, at mange festivaller er aflyst, hvorfor hun alligevel ikke har helt stramt program.