Bookmaker: Løkke er storfavorit til at blive statsminister

Skrevet af admin

27/05/2015

Dagens topnyheder

Når folketingsvalget er overstået 18. juni, hedder Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og ikke længere Helle Thorning-Schmidt (S).

I hvert fald bedømt ud fra Danske Spils odds for, hvem der bliver statsminister.

Lars Løkke Rasmussen giver pengene 1,33 igen, mens man får pengene hele 3,15 gange igen ved at spille på den nuværende statsminister, Helle Thorning-Schmidt.

Danske Spil kommer til at udbyde mange spil på valget, siger oddssætter Søren Augustesen i en pressemeddelelse.

- Vi har et rekordstort politisk spiludbud, hvor det blandt meget andet er muligt at spille på alt fra den kommende statsminister til, hvem der bliver folketingets næste formand, eller hvor høj stemmeprocenten bliver, siger Søren Augustesen.

Dansk Folkeparti står stærkt i meningsmålingerne, og formand Kristian Thulesen Dahl er outsider som Danmarks næste statsminister til odds 20,00.

DF har dog indtil videre meldt pas på at komme med i en eventuelt ny blå regering, så det spil er - som odds indikerer - et langskud.

- Alle meningsmålinger peger på, at Lars Løkke Rasmussen og blå blok vil få flertallet efter valget, så Løkke er vores naturlige favorit til statsministerposten, siger Søren Augustesen.

- Helle Thorning-Schmidt og rød blok har dog halet ind på Løkke på det seneste og rider i øjeblikket på en bølge af optimisme qua de mange reformudspil, så absolut intet er afgjort.

Udvalgte odds til statsministerposten:

Lars Løkke Rasmussen (V): odds 1,33

Helle Thorning-Schmidt: 3,15

Kristian Thulesen Dahl (DF): 20,00

Søren Gade (V): 20,00

Morten Østergaard (R): 75,00

Søren Pape (K): 100,00

Anders Samuelsen (LA): 100,00

/ritzau/