Brandingekspert: Wonderful Copenhagens omdømme kan reddes

Det er ikke umuligt at redde Wonderful Copenhagens omdømme, selvom organisationen står på et absolut nulpunkt oven på Eurovision-skandalen.

Det mener brandingekspert og administrerende direktør hos rådgivningsvirksomheden Lead Agency, Kresten Schultz Jørgensen.

Tirsdag blev der skrevet et nyt kapitel i historien, da direktør Lars Bernhard Jørgensen valgte at forlade sin post.

Ifølge Kresten Schultz Jørgensen er det den rigtige beslutning, at direktøren har valgt at gå.

- I Wonderful Copenhagens situation kunne brand-værdien ikke være meget dårligere, end den har været de seneste måneder, og den offentlige opfattelse af organisationen betyder, at den politiske og mediemæssige tillid er på et absolut nulpunkt.

- Det kan være uretfærdigt, når organisationen i så mange år har gjort et fremragende stykke arbejde, men når vi taler om bestyrelsens omdømme og legitimitet, så skal der ske noget afgørende i alle led af organisationen, siger Kresten Schultz Jørgensen.

Selvom Wonderful Copenhagen i offentlighedens øjne er nede at skrabe bunden, så mener Kresten Schultz Jørgensen er det kan vendes.

- Der er fortsat håb for Wonderful Copenhagen. Det er en politisk organisation, hvilket vil sige, at de vigtigste samarbejdspartnere er interessenter, professionelle organisationer og samarbejdspartnere som detailhandlen og turistorganisationerne.

- En masse af de organisationer og institutioner ved godt, hvor vigtig en rolle Wonderful Copenhagen spiller, og hvor stort et arbejde organisationen tidligere har lagt i både turismeaktiviteter og detailhandlen, siger han.

Fremtidig succes for Wonderful Copenhagen afhænger også af, at ledelsen laver et gennemgående eftersyn af sin egen strategi, siger Kresten Schultz Jørgensen.

- Man bliver nødt til at lave et strategiskifte og en kulturændring i måden at køre organisationen på. Det skal decideret laves et serviceeftersyn.

- Både bestyrelsen og repræsentantskabet, der sætter strategien for organisationen, skal kigge indad og se på, om den måde, tingene køres på, er den rigtige, siger Kresten Schultz Jørgensen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip