Brandvæsen langer ud efter supermarked: 'Hvorfor sælger i det?'

31/07/2022 07:50

Henrik R

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Brandvæsenet har langet ud efter flere butikker, da de ikke er helt tilfredse med, hvad der bliver solgt i forretningerne.

Mest læste i dag

Brandvæsenet i London 'London Fire Brigade' gik ud i en offentlig aktion på nettet, hvor de rettede deres frustrationer mod flere dagligvarebutikker i England.

Årsagen er ganske simpel, de vil have stoppet salget af en helt speciel vare, som kan forårsage brand.

På Twitter lyder en af deres beskeder til supermarkedet Morrisons således:

"Godaften Morrisons. Vi tænkte på, om i kan hjælpe os. I siger, at i får gode ting til at ske. Engangsgrill øger chancerne for, at der kan opstå brand i græsset. Gør den rette ting og fjern dem fra jeres butikker. Tak," lyder det fra brandvæsenet på Twitter.

Det er dog ikke kun Morrisons-supermarkedet, der bliver langet ud efter. Også Coop UK får en bredside, efter at de sælger engangsgrill til 11 kroner pr. styk.

"For så lidt som £1.25(11 kroner) kan en engangsgrill blive købt og potentielt sprede ukontrolleret ødelæggelser i græsset, som efterfølgende kan sprede sig til hjem. Vi vil meget gerne have jer til at fjerne dem fra jeres sortiment, og udelukke dem for altid," lyder beskeden fra brandvæsenet.

Efter brandvæsenet er gået ind i en kampagne for at få stoppet de populære engangsgrill, er der også blevet startet en underskriftindsamling. Denne har allerede fået mere end 10.000 underskrifter til trods for, at den blot er 12 timer gammel.