Mette Frederiksen indkalder til pressemøde

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Nu indkalder landets statsminister til pressemøde.

Klokken 18.30 i dag indkalder landets statsminister, Mette Frederiksen, til pressemøde. Det oplyser Statsministeriet i en pressemeddelse. 

Mødet kommer efter flere dage med stigende smittetal, og i går var det højeste antal smittede på en dag i Danmark, og ude i verden er smitten også ‘gået bananas’, hvilket har resulteret i, at udenrigsministeriet nu også fraråder rejser til Tyskland og Cypern. Det var direktør Erik Brøgger fra Udenrigsministeriet, der på et pressemøde i onsdags ikke lagde skjul på, at smitten er gået i en forkert retning. 

“Der er stigende bekymring og nervøsitet rundtomkring i Europa, hvor smitten er blusset op mange steder. Udviklingen går den forkerte vej, og det er gået ekstremt hurtigt de seneste uger. Pludselig er smittetallene mange steder gået fuldstændig bananas,” forklarede Erik Brøgger.

Mundbind i supermarkedet

På dagens pressemøde vil Mette Frederiksen højst sandsynlig præsentere nye restriktioner. I går meldte hun nemlig ud, at der ville komme nye restriktioner mod coronavirussen, Det er endnu uvist hvilke restriktioner, der er tale om, men meget tyder på, at det vil være en reducering af forsamlingsforbuddet, samt mundbind i de danske supermarkeder.

På dagens pressemøde tyder det på, at der vil blive præsenteret flere mundbindsrestriktioner. Foto: Shutterstock.com

Mødet bliver afholdt i Spejlsalen.

 

 

 

 

Dagens Gossip