Caroline Wozniacki deler lykkelig nyhed

Skrevet af Nicolai Busekist

10/02/2021
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
På det sociale medie Twitter har Caroline Wozniacki afsløret, at hende og hendes mand, David Lee, til juni skal være forældre for første gang.

Dagens topnyheder

Onsdag aften har Caroline Wozniacki delt en stor nyhed på sine sociale medier. Hun har nemlig afsløret, at hun og hendes mand, David Lee, skal være forældre for første gang til juni.

"Kan ikke vente med at møde vores lille pige til juni," har den danske tidligere tennisstjerne skrevet til billedet. 

Caroline Wozniacki, der i dag er 30 år gammel, stoppede sidste år i januar sin aktive karriere som tennisspiller i forbindelse med Australian Open.

Hun har dannet par med sin mand David Lee, der er tidligere amerikansk basketballstjerne, i næsten fem år, da de mødte hinanden for første gang i december 2015. Det var en fælles ven, der på dette introducerede de to daværende sportsstjerner for hinanden. 

Mindre end halvandet år efter blev de forlovet, da David Lee stillede Wozniacki det store spørgsmål i februar 2017, inden de i sommeren 2019 blev gift ved et smukt bryllup i Toscana i Italien. 

Der meldes dog intet om, hvorvidt der er tale om en planlagt graviditet, da der tidligere har været modstridende udtalelser fra stjerneparret. Så sent som i august blev hun nemlig spurgt, hvordan landet lå i forhold til familieforøgelse. 

"Vi har haft så travle kalendere i lang tid. Faktisk i 20 år, så jeg nyder bare, og det gør David også, at være gift og bare være os. Jeg er stadig ung, så vi har tid, og vi har ingen planer om det lige nu," fortalte hun dengang til Ekstra Bladet

Blot en måned senere kunne man dog høre hendes mand udtale sig i en lidt anden retning i programmet 'Klædt af mod toppen med familien Wozniacki'.

"Vi ønsker begge at stifte familie, det er dog ikke derfor vi stoppede vores sportskarriere, men vi vil gerne have nogle børn og et normalt liv. Jeg tror, at vi bliver gode forældre. Det er det næste på listen," sagde David Lee i programmet.