Casper Christensen afslører kæmpe forandring: “Det er meget tabubelagt”

Skrevet af Julie Møller

01/10/2020
Casper Christensen
Casper Christensen. Foto: Scanpix
Der er sket en stor ændring i den 52-årige komikers liv.

Dagens topnyheder

For mange kan det være svært at forestille sig, at Casper Christensen er religiøs. 

Det kan han godt forstå. For der er langt fra den Casper Christensen, som mange har en opfattelse af, til den som han i virkeligheden er i dag.

“Gennem årene har jeg sagt alt det, man ikke må, opført mig grænseoverskridende på mange måder og fortalt om utroskab, kønssygdomme, drukture og sklismisser,” fortæller han til Ud & Se

Men ikke desto mindre er Casper Christensen religiøs. Det har han ikke altid været. Faktisk er det først for et par år siden, at han har følt en ‘åbning mod noget spirituelt’. Sidste år blev han døbt på sin fødselsdag i en alder af 52 år.

Klovn-skuespilleren har været åben og snakket højt om kontroversielle ting før, men faktisk er det intet at sammenligne med det, han gør nu, forklarer han til Ud & Se, og siger, at det er ‘ meget tabubelagt’ at tale om sin tro på Gud 

Nye veje

Det er ikke første gang, at komikerens liv tager nye veje. Blandt andet er han også blevet veganer. 

“Jeg har lagt mærke til, at folk synes, det er idiotisk. Jeg kan også godt forstå, at når man siger, at man er veganer, så kan det lyde anmassende, fordi det er ret besværligt at blive. Men jeg har faktisk fået det fysisk bedre af det. Jeg tager ikke astmamedicin mere og er friskere om morgenen,” fortalte han til TV 2 i den forbindelse. 

Faktisk er han så dedikeret til veganerlivet, at han er investor i firmaet Simple Feast, der leverer veganske og vegetariske måltidskasser.