Chauffør kører 92-årig kvinde i banken: Da hun fortæller hvad hun skal, vender han om og kører til politistationen

Foto: Privat

En 92-årig kvinde satte sig ind i en bil. Da hun forklarede taxichaufføren, hvorfor hun skulle i banken, kørte han hende på politistationen

Desværre findes der mange bedragere, der ingen hæmninger har. De skyr ingen midler, og er villige til at snyde enhver. 

Det fandt en 92-årig kvinde fra Roseville i Californien ud af, da hun var tæt på at blive bedraget. Heldigvis opdagede en vågen taxachauffør, at der var noget galt. Taxachaufføren Raj Singh besluttede derfor at køre kvinden på politistationen.

Læs også

Passagererne forstår ikke, hvorfor stewardessen slår på bagagehylden: Pludselig får de en overraskelse

Den ældre kvinde forklarede, at hun var blevet kontaktet af en person fra de amerikanske skattemyndigheder (IRS). Her var hun blevet informeret om, at hun skyldte 25.000 dollars i skat. Hun blev ligeledes bedt om overføre pengene med det samme. 

"Raj fandt det meget mærkeligt, så han fortalte kvinden, at hun muligvis var blevet udsat for bedrageri. Hun troede ikke på ham," skriver politiet i Roseville i et opslag på Facebook.

Selvom det krævede en smule overtalelse, fik Raj heldigvis overbevist kvinden om, at hun ikke skulle overføre nogen penge, da hun var ved at blive snydt. Da hun blev overbevist om dette, valgte de i stedet at køre til en politistation. 

"Efter at have talt med en betjent, indså kvinden, at hun var blevet udsat for et bedrageriforsøg og besluttede sig for ikke at betale," skriver politiet også på Facebook. 

Derudover har den vågne taxachauffør også fået stor ros fra politiet for sin flotte indsats. Det krævede ikke meget af ham, men det har gjort en stor forskel fra den ældre kvinde.

"Vi elsker denne historie, for Raj kunne have kørt kvinden til sin destination og bare været ligeglad med, hvordan hun havde det eller hvad hun skulle. Han tog sig tid til at gøre en god gerning," lyder det også fra politiet.

Læs også

USA med vild anklage: Rusland har bortført 260.000 børn

 

 

Dagens Gossip