Chokerende billede: Mor ser søns spøgelse på overvågningskamera

Skrevet af Henrik R

108 uger siden

|

17/04/2022
Foto: Privat
Foto: Privat
En 57-årig mor lå i sengen med sin 21-årige datter, da de pludselig fik en besked med et billede fra deres overvågningskamera. Billedet lignede til stor overraskelse hendes afdøde søn.

Dagens topnyheder

Man skulle næsten tro, at det var halloween med den historie, der er dukket op fra Atlanta Georgia i USA. Den 57-årige mor, Jennifer Hodge mener, at hun har set sin afdøde søns spøgelser på deres overvågningskamera.

Moren lå og så TV i sengen med sin datter på 21, da deres alarmsystem blev udløst. Hun fik derefter en besked på hendes telefon, hvor der stod, at en person var blevet set i hendes entre. Med i beskeden var der vedhæftet et billede, og da hun åbnede dette billede, begyndte der at løbe koldt vand ned ad ryggen på hende.

Hun opdagede nemlig en gennemsigtig mandlig figur i hendes køkken, der angiveligt lignede hendes afdøde søn Robbie på en prik.

Jennifer Hodge er stadig skræmt over det uhyggelige syn, men hun finder samtidig trøst, da hun mener, at det er et tegn på, at hendes søn har fået fred.

Der var ingen at finde i køkkenet

Da Jennifer og hendes datter havde set billedet, skyndte de sig ned til køkkenet, for at se, om de kunne få øje på ”personen”, som de havde set på kameraet. Der var dog ingen at finde, ligesom der heller ikke var noget tegn på, at en person havde brudt ind.

”Vores kamera bliver startet ved en bevægelse eller lyd, men der var ikke nogen ubuden gæst, da vi kom ned i køkkenet,” fortæller hun ifølge mediet The Mirror og fortsætter:

”Jeg ved ikke, hvad jeg skal tro. Jeg er stadig i en choktilstand,”

Hun håber eventuelt at høre fra andre personer, der har et lignende kamera i deres hus, for at finde ud af, om deres billeder også gør folk transparente, som var tilfældet med billedet, der muligvis er hendes søn.

Jennifers søn Robbie døde i en alder af 23 den 29. november 2016 efter hvad der menes at have været en uheldig overdosis.