Chokolade solgt i Netto over hele landet tilbagekaldes

01/06/2023 08:00

Henrik R

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Har du for nylig købt snacks i en af landets Netto-butikker, skal du sikre, at de ikke er omfattet af denne tilbagekaldelse.

Mest læste i dag

De fleste kender det. Man går rundt i et supermarked, og pludselig fanger øjet noget lækkert på hylden. Det kunne f.eks. være nogle tiltalende chokolademandler. 

Hvis det er noget, du har smidt i indkøbskurven, mens du har handlet i en af Nettos butikker, er det ikke sikkert, at du har lyst til at spise dem. 

Det skyldes, at producenten Eliza Chokolade ApS har været nødt til at tilbagekalde chokolademandler, der har været forhandlet i den førnævnte supermarkedskæde. 

Årsagen til, at de har været nødt til dette er, at der er gjort fund af møl i produktet. Det skriver Ritzau. 

I en pressemeddelelse fra Eliza Chokolade ApS fremgår det, at det lille brunlige insekt med vinger er blevet fundet i selve mandlerne. Det er naturligvis en af de primære råvarer i det færdige produkt. 

Af denne grund kan det ikke anbefales, at man spiser chokolademandlerne. I stedet skal man enten smide produktet ud eller levere det tilbage til den butik, hvor man har købt det. 

Konkret er der tale om et produkt ved navn 'Stærk Lakrids - Chokolademandler af mærket Premieur', der har en nettovægt på 130 gram. 

Det oplyses også, at det parti, der er omfattet af tilbagekaldelsen, har en bedst før-dato, der hedder 17. april 2024. Yderligere kan du også holde øje med stregkoden, da de omfattede produkter har følgende stregkodenummer: 5710534020102. 

Chokolademandlerne er blevet solgt i Netto-butikker i hele landet. De har dog også været at købe i en gavekurv i Føtex og Bilka. Derfor bliver disse gavekurve også tilbagekaldt. 

Producenten tilbagekalder derfor også 'ELIZA Gavekurv', der har en pris på 200 kroner, en bedst før-dato på 10. januar 2024 samt følgende stregkodenummer: 5710534012992.