Christian Degn med afsløring: “Far er helt forelsket”

TV-værten Christian Degn er både kendt fra TV 2 og DR. Her ses han som vært på programmet DR-programmet Kyst til Kyst, hvor den 8529 kilometer lange danske kystlinje bliver udforsket. Foto: Peter Kjeldsen.

Det er en glædelig nyhed, TV-værten afslører på Instagram.

Mange danskere har brugt corona-året 2020 til at anskaffe sig en hund. Det kan de blandt andet se hos forsikringsselskabet Topdanmark, der i løbet af 2020 har solgt 20 pct. flere forsikringer til kæledyr end i 2019.

Læs også

Kærlighed hvor kragerne vender: Deltager satte vild rekord

En af de familier, som har udvidet med en hund, er TV-værten Christian Degns. Han har nemlig givet en hund til sin far. Det kunne seerne opleve i TV 2-programmet Alt det min far ikke har lært mig. Til Billed Bladet fortæller den høje vært, at forældrene ikke havde en hund i forvejen, men det var ikke nyt for dem.

“Mine forældre havde ikke en hund i forvejen, men de har tidligere haft hunde. Og Rita er blevet min fars motionscenter, for han er jo nødt til at gå ture med hende. Han havde håbet, at de bare kunne ligge på sofaen sammen,” siger Christian Degn.

Instagram afslører Christian Degn, at hunden er blevet taget rigtig godt imod.

“Far er helt forelsket. Og mor læser signaler fra den lille hund, som var det en baby,” skriver han til opslaget, hvor TV-værtens mange følgere både kan se billeder af den nye hund, men der er også billeder af familiens tidligere hunde.  

Kæledyr er lig med likes

Der er ingen tvivl om, at der er rigtig mange, der også er forelsket i Rita, familiens nye medlem. Opslaget har i skrivende stund over 3.000 likes og 165 kommentarer, og det vælter ind med søde kommentarer til den ruhåret gravhund.

“Hvor er den sød. Så er tankerne omkring børnebørn måske sat på hold lidt,” skriver en, mens en anden både er vild med hunden og navnet:

“Åh hvor er hun sød! Rita er et skønt navn.”

Du kan se Christian Degns opslag herunder:

Foto: Instagram @degnamite

 

Læs også

Mads Steffensen om ny podcast: Dette bliver anderledes end i Monopolet

 

 

 

Dagens Gossip