Coca Cola lancerer ny sodvand: Ultimate Coca Cola-zero med ny smag

Skrevet af Henrik R

03/07/2023
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Læskedrikgiganten Coca Cola er klar med en helt ny smag, som kun sælges i en begrænset periode.

Dagens topnyheder

Coca-Cola har for nylig indgået et partnerskab med Riot Games, studiet bag det populære MOBA-spil League of Legends (LoL), og det er i den forbindelse, at de har lanceret en helt nyt smag.

Ultimate Zero Sugar.

I forbindelse med lanceringen af den nye smag, vil selve League of Legends-spillet også inkludere in-game og digitale oplevelser for at promovere den nye drik til fans over hele verden.

"At samarbejde med Riot Games giver os mulighed for at forbedre Coca-Cola Creations-oplevelsen ved at introducere en frisk smag, der repræsenterer vores fælles engagement i at sætte fans og spillere i centrum for alt, hvad vi gør," siger Rina Surya, Frontline Marketing Director hos Coca-Cola ASEAN & South Pacific, Singapore & Malaysia.

"Coca-Cola Ultimate, det syvende innovative tilskud til vores Coca-Cola Creations-portfolio, har et fængslende design, tilbyder en distinkt smag af +XP for at opfriske spillere under deres quests og løfte deres spiloplevelse til nye højder."

LoL-spillere, der ønsker at låse Ultimate Zero Sugar emotes op in-game, kan gøre det gennem en række missioner. Disse missioner inkluderer at få syv assists i et enkelt spil, tjene 12.000 guld i et enkelt spil, og vinde et spil på under 20 minutter. Disse emotes vil være tilgængelige indtil 18. juli.

"Coca-Cola Ultimate Zero Sugar forener de to ikoniske mærker med et slående emballagedesign, der fremhæver sort og forskellige nuancer af guld. Det velkendte Coca-Cola Creations-logo er også suppleret med et specialfremstillet 'Ultimate'-våbenskjold og energiseret med et magisk blåt Hextech-glow. Designet viser en unik udtryk for den genkendelige Coca-Cola Spencerian Script-font, inspireret af Nexus Crystals i League of Legends."

Selvom det er Coca-Colas første gang at samarbejde med et gamingfirma, er Ultimate Zero Sugar ikke første gang drikkevarefirmaet har udgivet en speciel, spil-tematiseret smag. Sidste år lancerede det en "pixel-smag" version af sin mest populære drik kaldet Zero Sugar Byte.

Coca Cola fortæller ikke, hvad den nye sodavand smager af, og det er ligeledes ikke meldt ud, om sodavanden vil komme til Danmark.