Danmarks VM-joker venter gerne med udlandet

Han er braget igennem i Danmarks afsluttende testkampe, og det blev søndag belønnet med en plads i truppen på 17 spillere, der onsdag flyver til VM i håndbold i Qatar.

Venstrebacken Michael Damgaard scorede i alt 15 mål ved Totalkredit Cup i weekenden, hvor han indtog rollen som afløser for Mikkel Hansen i anden halvleg.

Mens Team Tvis Holstebro-spilleren stort set er et ubeskrevet blad i landsholdssammenhæng, så har han imponeret i Boxer Herreligaen, hvor han ligger nummer et på topscorerlisten.

Succes har det med at føre til rygter om snarlige klubskifter, men 24-årige Michael Damgaard har ikke travlt med at forlade den vestjyske klub.

- Hvis min krop kan holde til det, vil jeg da gerne af sted. Men jeg er tryg, hvor jeg er lige nu, siger han.

- Jeg vil gerne prøve en ny kultur, lære et andet sprog og udvikle mig selv. Men det kræver tilvænning, så rent mentalt kan det være lidt farligt, hvis man kommer til at sidde på bænken og ikke har den samme tillid som i sin danske klub.

- Jeg har ikke travlt. Jeg kan se mig selv i Holstebro i de næste 10 år eller i det næste halve år. Det kommer an på, om tilbuddet er det rette, siger Michael Damgaard.

Han får mulighed for at få VM-debut på fredag, når Danmark møder Argentina.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip