Dansk favoritrejsemål indfører coronarestriktioner

Skrevet af Mathias Nielsen

08/01/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Står du og planlægger en rejse til Thailand i løbet af januar, så skal du være opmærksom på nye coronarestriktioner.

Mest læste i dag

Selvom det ikke er minusgrader herhjemme, så er vejret lidt trist og ikke ligefrem prangende. Af samme årsag rejser mange danskere mod varmere himmelstrøg.

Her er det især destinationer som Spanien og Thailand, der trækker i danskerne. Går du med planer om eller har du allerede bestilt en tur til sidstnævnte, så skal du lige huske en ting eller to.

Det populære rejsemål har nemlig indført nye rejserestriktioner for alle udenlandske rejsende. Det skriver nyhedsbureauet Reuters ifølge TV 2.

Også på Udenrigsministeriet kan man se det samme.

Er man over 18 år, så skal man kunne vise dokumentation for fuldendt vaccinationsforløb. Dog kan det også gå an, hvis man har været smittet indenfor de seneste seks måneder eller kan vise lægedokumentation for fritagelse af coronavaccination.

De nye regler gælder fra mandag og i hvert fald frem til slutningen af januar måned, oplyser Thailands Civile Luftfartsmyndighed (CAAT) ifølge Reuters.

De nye rejseregler gælder ikke for dem, der har et thailandsk pas eller for de passagerer, som kun skal i transit i Thailand.

Det er altså kun hvis du ikke har et thailandsk pas og skal opholde dig i Thailand.

De nye krav kommer efter stigende coronasmitte fra Kina, som har fået mange lande til at skærpe kravene over for rejsende fra Kina.